Saturday, February 20, 2010

God lørdag!!

Idag blir en bra lørdag, det er jeg sikker på ♥
Min kjære og jeg drar snart til Oslo, og etterlater hus og barn sammen med svogers! Vi fikk nemlig verdens beste julegave av Håkons bror og frue, gavekort på Klosteret i Oslo, deres leilighet til rådighet og overnatting, og barnevakt i eget hjem for tre små gullunger! Kajsamor er litt småpjusk med feber, så ho skal få være hos bestemor for å ha et fang helt for seg selv.. Jeg kjenner at det blir utrolig bra for mor og far, å bare være kjærester litt ♥.

Så i anledning husovertakelse, har vi rydda og ordna litt, sånn at det skal bli hyggelig å være her for dem som kommer og er så fantastiske mot oss! Dermed deler jeg litt sånn godstemningsbilder fra eget kjøkken, og viser litt de tingene som jeg elsker! Håper dere også får en god følelse, og gleder dere over helga!

Jeg er utrolig glad i norgesglass, og har mange. De er praktiske og dekorative! I bakgrunnen skimtes en bordskåner, kjøpt fra Lobelia..

Flere norgesglass, og lattekopper fra Green Gate.
Jeg liker så godt røde, og generelt litt fargerike detaljer..


Søtt sinkfat fra Lobelia, med Norgesglass, små grønne krukker fra Søstrene Grene
og nydelig hjertedame fra Willow tree.


God lørdag♥

Friday, February 19, 2010

Vårsøm!

Vel, nå har det riktignok snødd i flere dager, og våren virker som en utopi foreløpig. Men, på syrommet spirer det i friske farger, og mor gleder seg til kjoler, bare småbarnsføtter og glad barnelatter på verandaen. Kajsamor bare vokser og vokser, så det er jo spennende å forme en helt unik vår-og sommergarderobe til henne. Her kommer bilderas, noe har dere sett før, men jeg viser på nytt siden jeg har sydd matchende bodyer!



Body og kjole er eget mønster, men for dere andre sydamer kan jeg si at jeg så mønster på lignende kjole i januarutgaven av symagasinet ;)
Stoffer fra Stoff og stil.
************************

Body er eget mønster, med stoff fra Jofotex.
Omslagskjolen er fra Gunters herlige retromønstre.
Stoff fra Panduro og Stoff og stil!

**************************
Vårnytt, som også kan bestilles fra apekattbloggen;)
Gensertunika, sydd av interlock med morsomme sopper!
Matchende bukse i chenille, med soppsymerker på beinet.
Egne mønstre, stoff fra Stoff og stil.

*****
Chenillekjole med enkle lommer av interlock.
Matchende body.
Egne mønstre, stoff fra Stoff og Stil.
*********

Tuesday, February 16, 2010

Give-away hos kreativ danske!

Her hos Groovybaby..and mama, som jeg imponeres over som en utrolig kreativ og skapeglad dame, finner du denne flotte give-away'en, med herlige retrostoffer! Hvem ønsker seg IKKE det???

Tuesday, February 02, 2010

Sømskryt og award!

Grethe har gitt meg denne awarden, og det syns jeg er hyggelig. Grethe selv er kreativ og virkelig et nydelig menneske. Takk skal du ha ♥.

Så, jeg skal skrive 7 ting om meg selv, og sende videre til 7 kreative bloggere, så here goes:
1: Jeg ønsker å lære meg å strikke nydelige plagg, og er nå endelig i gang med å lære. Det står ikke på viljen.
2: Jeg hater å gå glipp av ting.
3: Jeg prater MYE.
4: Jeg syns selvsagt at mine unger er nydeligst av alle unger i hele verden.
5: Dagen min MÅ starte med 10 minutter for meg selv. Dusj og kaffe.
6: Jeg er latterlig glad i rødvin.
7: Chips kan jeg ikke leve uten.

Sender videre til noen få, siden mange allerede har fått denne :)
Ella, Jane, Jorunn, og Mumi.


Så over til litt sømskryt. Jeg får sydd litt innimellom, selv om familie, jobb, trening og sofaen har pri om dagen. Det gir meg mye glede, og lillemor har fått mange nye plagg til både nå, og fremover.


Hjemmesydd body i grønn mønstret jersey, fra stoff og stil. MItt første forsøk på body, og det gikk jo utrolig kjapt og greit. Det blir flere morsomme bodyer til snuppa. Dongrikjole sydd av et bomkjøp til mor. Bryststykket på originalkjolen er brukt om igjen til bryststykket til Kajsamor. Herlig å dra noen plagg ut og bort fra re-designhaugen sin. Knappene er fra stoff og stil.. Grønn bukse til tunikaen er under produksjon;)
***********************************************

Halvforet spencer-kjole. Mønster sånn delvis etter "Sy sejt børnetøj". Stoffene er fra stoff og stil..
*************************************************

Denne utrolig stilige velouren har ventet lenge på å komme i bruk, og endelig!! Kjole til frøkna blei til! Ribb i alle bauer og kanter, og selvsagt sidelommene som jeg liker så godt. Jeg ønsket å være litt modigere på stoff-og fargekombinasjoner, og føler vel at jeg greide det.. Babysteps..Hihi.
***************************
En litt skulende frøken i ført en omslagskjole. Mønster fra Gunthers.
Alle stoffer er fra stoff og stil.

Sjekker inn for 2010!




Jeg skulle jo ha sjekket inn for en månedstid siden, men slik gikk det altså ikke. Jeg begynte på jobb igjen 4.januar, og alle tre småruskene går i barnehagen hvor jeg er så heldig å jobbe. Vi trives godt alle sammen, og det er godt å kjenne på engasjementet og stolthet over yrket sitt og se at ungene har det bra!

Dagen i dag er helt spesiell. I skrivende stund, kl. 21.00, er det nøyaktig et år siden Kajsa kom til verden. Jeg husker jordmor på fødestua som tilbøy meg epidural 20.45, og på tanken min om at ho måtte være gal som en gang kunne tenke på det! Et kvarter seinere, på ei pressri, var jobben gjort og lillesøster ute. I dag er ho altså et år, og det føles surrealistisk. Godjenta vår, som sprer så mye glede og kjærlighet ♥
Bilderas av godjenta mi:

Glad prinsesse i badekaret. Ho er jo vannmann, og elsker badekaret!

***********

Deiligste bollekinna....♥

********************

Fikk babytusjer i gave, og lillemor hiver seg over.

Et par storebrødre har hjulpet litt, da ;)

***************


Tuller litt med mamma over badekarkanten...♥

**************