Monday, October 11, 2010

Fri-mandag!!

Helga var umiskjennelig ferdig, men jeg har vært så heldig å ha hatt fri dag:) Så etter å tatt meg av logistikk til skole og barnehage, ryddet og stelt litt, kunne jeg sette meg på syrommet... Nydelig børstet twill fra Stoff og Stil blei til en tunika til Kajsamor. Med knytting, halslinning med knapper og pyntekant nederst...Ukjent stofftype for min del, men veldig fint og mykt, vil jeg si. Mønsteret er basert på Meedom, men tar sin egen vei når saksa går sin gang;)



 Nydelig mønster og farger i dette stoffet, 
og jeg syns
det gir en fin effekt
å avrunde med kant av et annet stoff!

******************************************
Må jo vise dere den fine ugla jeg kjøpte på Nettpynt!
Har kikka på den mange ganger, og fikk endelig puttet den i handlekurven 
og kommet hele veien til kassa;)

Saturday, October 09, 2010

Litt av barndoms-sjel....

Barndomsminner gestalter seg av og til i ting. Ganske enkelt, i ting.
Jeg er jo uten sidestykkee, vokst opp i furutiden, og syns jo nå at det gikk over styr for min verdens beste mams.. Men, jeg husker noen av disse tingene, som prydet furua.. Som nærmest blir interiør-ikoner i min barndomshukommelse. Mams og jeg snakker mye sammen når vi først møtes i en landsdel, og mye sjel og hjerte står i fokus.. Så når ho kommer med disse ikonene til meg, så er det er det så utrolig verdifullt for meg!



Hele kjøkkenet fikk gjennomgå endring etter denne gaven, så mitt røde&rosa green gate er satt vekk, og BekkeBlom og blått-grønt er fremme igjen..  Jeg nyter synet..  Fatet underst og bollen øverst er hentet fra barndomshjemmet, mens det midterste vet jeg at min mams har kjøpt på Brukt- og Antikkmesse med tanke på meg..

Bildet er kjøpt på det årlige stor-loppiset her i Hokksund, og når jeg tenker på det, hadde jeg mams med som stilkonsulent på kjøpet... Så skjebnen gav det vei, og det er virkelig fullkomment sammen..

:)

Sunday, October 03, 2010

Loppeinnlegg!

To innlegg på en og samme dag...hold dere fast!!
NIB sin utfordring nå i oktober er nemlig å vise frem loppekjøp!
Fantastisk tema, der gjenbruk virkelig er i fokus:)

Her er mine loppefunn:

Krydderhyllen er kjøpt hos Sukkertøy for øyet, og må jo virkelig sies å være en retro-skatt!!
Koppene fra Figgjo fant jeg på loppis her i Hokksund i fjor vår, og norgesglass fyller jeg på med på det jevne.. Kan bare ikke få nok!

Et nydelig gjenbrukssyn, spør du meg:)
Takk for at du ser!

Innesøndag!

Etter ei nydelig helg, med mammabesøk og mye kos, lander søndagen i skikkelig høst- og ruskevær! Da finner vi på ting inne.. Ungene spiller på ipad og ds, mens mor diller litt rundt og gjør noe ho liker veldig godt: Stæsjer i heimen! En god byttehandel førte til ei tallerkenhylle i sort, som nå har kommet på veggen i stua.. Bilder taler vel for seg??


Litt flere bilder, siden jeg pynta litt ekstra med nye lilla vaser, og blomster.
Besøk av mams krever litt stas!