Sunday, September 25, 2011

 

Velfylt helg!

Jeg er alltid takknemlig når helga er her, men syns at både ukedager og helga fyker av sted. Noen helger er superslappe og deilige, mens andre er velfylte og gode! Denne helga har hatt skikkelig godvær, og vi har stabla x-antall paller med ved. Skikkelig sambarbeidsprosjekt, som eldstemann syns var det beste med hele helga.

Vi har også hatt skikkelig pizza-grilling, og fråtset i deilig råvarer til italenske pizzabunner på grillen. Herlig!

Dagen idag har vært fylt med flikking og ordning i heimen, og innimellom har Kajsa og jeg vært dukke-mammaer. Herlige snuppa mi, skikkelig dukke-mamma er ho. Kveldene har vært koselige, med barnebøker til leggetid og rødvin til Danse-tv!

Jeg er klar for ei ny uke..Dette kan bare være full-ladet batteri:)

IMG_3697

Barnehagen jeg jobber i har pusset opp garderoben, og jeg fikk med meg et par av de gamle hyllene. Tenkte at de ville gjøre seg stilig i ganga, og jaggu hadde jeg ikke rett.. En plass til hvert barn <3 Både praktisk og stilig!

Og jeg graver selvsagt i scrappekassa hvis jeg kan. Tape fra 7gypsies, og dymo!

IMG_3687 IMG_3689

IMG_3694

På motsatt side har jeg Ikea-system, tror det egentlig er beregnet på kjøkken. Men det gjør seg ypperlig til småting, nøkler, post og små vesker og –jakker. Jeg er litt avhengig av ei gang som funker, og gir et ryddig førsteinntrykk:)

IMG_3696

Sist, men ikke minst: Mors høst-fottøy! Nye Ilse, mørkbrune: kan ikke være foruten! Og litt grove kilehæl skoletter, kjøpt på Økonomi-sko.

<3

God ny uke!!

 

Sunday, September 18, 2011

 

Helt klart

høst!

IMG_3673 IMG_3675

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3679 IMG_3681

Høsten er helt klart over oss.. Bort med sommerblomster, inn med lyng og pyntekål.. Det gir god stemning med de lune fargene og tente lys.. Nyt høsten<3

Friday, September 16, 2011

 

Kul bambus!

IMG_3662 IMG_3658

IMG_3659

Bambusstige i hus:) Jeg hadde veldig lyst til å surre en på taket da vi var i Lyngdal i sommer, men besinna meg.. Nå har jeg fått tak i en interiørbutikk på Buskerud Storsenter. Litt dyrere enn den første jeg så, men fremdeles levelig! Perfekt blikkfang, sammen med den grønne lampa fra loppis. Magasinkorga er faktisk et rismål, kjøpt på en fin butikk som heter Olsens hage, i Lyngdal. Verdt et besøk.

Stigen er kul til både å henge tepper og blader på. Like!

Nå er det endelig helga, etter ei uke fylt med mange seinvakter, mye møter og aktiviteter for oss og ungene og tre treningsøkter. Nå sliten, klar for avslappende helg sammen med lillebror på besøk <3

Saturday, September 10, 2011

 

Høst-kos!

vi har hatt en innholdsrik dag i heimen, med høst-tur i gapahuk med velfylte sekker, lek og husarbeid. Sola har varmet, og vi har kosa oss både ute og inne:)

IMG_3572

 

Tre små apekatter spiser pølser fra termos, mens de gjør sitt beste for å ablegøye for fotografen;) Verdens beste barn på fin lørdagstur sammen med mams <3

Ordning og enda mer høstligfix på verandaen. Håper på noen kaffekopper i sola her.. Nye puter, of course!

IMG_3644

IMG_3645

Enda nyter jeg noen av sommerblomstene.. Margerittene og stemorsblomstene holder stand enda, selv om blomstringa avtar… Litt kjølige netter nå, selv om sola varmer godt når den glimter til… Nå har jeg jo vist dere tomatene før, og jeg har ventet i det lengste på utfallet.. Det har vært usikkert på hva type tomater det er, og jeg har fått beskjed om at det viser seg å være litt snåle tomater..type hybrid, blir ikke rød.. Gul-grønne, som jeg ikke helt vet hva jeg skal bruke til.

IMG_3653

Jeg har sett filmen “stekte grønne tomater”, men der stopper alle spor av inspirasjon.. Tips mottas med takk:)

 

Fotball-

bursdag!

Det er fint å glede seg til bursdag. Theodor har gleda seg ekstra lenge til barne-feiringa, siden han har bursdag i ferien. Endelig  har han hatt huset fullt av løpende og leende kompiser fra klassen. 10-11 7åringer, pølser på tvers, grønne cupcakes og gele med gugg.. Herlig.

IMG_3538

IMG_3541

Det er fint når bursdager er overstått også, og nå tar vi helga i håp om fint vær og kaffe på terrassen.. Vi blogges<3