Sunday, February 26, 2012

 

Scrappehelg!

IMG_1105

IMG_1110

 

IMG_1106 

Ja, her er hvertfall et lite utvalg av det som har blitt scrappet i helga. Deilig å fått lagd 5-6 sider til ungenes albumer.  Orker ikke sånn lang bloggpost idag, men jeg kan kanskje vise flere i løpet av noen dager. Jeg har nemlig noe annet spennende å vise dere også, litt mer i interiørgata…:) Egen post kommer selvsagt på dette….

En snikkikk:

IMG_1100

5 comments:

 1. Så flink du er, kjempefint!
  Klem Linn

  ReplyDelete
 2. Ooiii! Dette var en ny blogg for meg - men så glad for at jeg fant den. Kjempestilige LOer, flott dekorert.

  ReplyDelete
 3. Scrappehelg... det så travelt ut!!! Jøsses for et arbeid!! Du er god!! Jeg ligger sånn ca 3 1/2 år på etterskudd med bildene mine... men heldigvis i bunker på hobbyrommet... (så det er bare å brette opp armene en dag... :-)

  Nina

  ReplyDelete
 4. Lenge siden jeg har besøkt bloggen din nå, koselig å være innom igjen :) Synes du tar så fine bilder for tiden! Liker scrappings, og liker MINST like mye sniktitten på det som ligger i interiørgata! Ser råfint ut!! ;D

  ReplyDelete
 5. Må bare innom igjen for å spørre hva det bakgrunnsarket på bursdags-LOen heter? Det med linjer og kolonner på. Og så det arket med alle bokstavene på. Navn og produsent hadde vært kjekt. Likte arkene og kunne tenkt meg det selv.

  ReplyDelete

Alle ord teller<3