Sunday, March 04, 2012

 

Mer papir:

Jeg har vært utrolig i scrappemodus om dagen, men det har vel noe med at jeg i to uker har okkupert spisestuebordet med alle sakene mine:) Deilig å ha det så tilgjengelig, og så mange lekre saker kan man umulig se på som rot?!

Sebastian sitt album er i fokus, så bilder fra 2008 ligger på bordet. I stort monn!

IMG_1213

 

IMG_1214

*******

Vi har hatt ei deilig helg her i heimen, med masse lek og kos. Hjemmelaga pizza, snop og sofa. Vi har jo til og med hatt litt sol, så vi har gått tur og drukket kaffe i det fri. Kjenner lysten på utendørsprosjekter vokser sammen med erkjennelsen av at våren er på full fart.. Herlig?! Regner med at flere der ute kjenner seg igjen i denne følelsen.

Her har jeg uansett kaffeplassen, en lun solkrok. Gleder meg til å kunne sette ut litt blomster. Enn så lenge er det primula og påskeliljer inne, så kan jeg drømme litt mens jeg ser på dem;)

 

IMG_1205

2 comments:

 1. Så godt å se at det er glere i rekkene som har bilder fra 2008 liggende ;o)

  Nå ønsker vi våren velkommen, ikke snøen som falt ned i natt!!!

  Fin-fin søndag til deg!

  ReplyDelete
 2. hei på deg. jeg har jo helt glemt å takke for det vidudnerlige putetrekket som kom i postkassen min her en dag - jeg likte det såå godt, og det har fått fin fin plass i sofaen vår og passet perfekt inn rett og slett. jeg skal få tatt bilde snart å få vist å bloggen. takk og takk igjen for at jeg ble den heldige vinner.

  Og jeg har også store planer om å få tatt opp igjen tråden på albumfronten snart....jeg er nok ikke kommer lenger enn til 2007 kanskje....så litt å ta tak i ja...

  klem hilde

  ReplyDelete

Alle ord teller<3