Friday, December 14, 2007

Check, check, check.

 • Adventskalender til ungene........ Check
 • Julepynte huset..............................Check
 • Julekort, lage og sende.................Check
 • Album til svigers-oldisene...........Check
 • Div sy-julegaver............................Check
 • Julegaver til samtlige....................Check
 • Flytte til Hokksund.......................
Verdens snåleste sjekk-liste, vil jeg si. Jeg tviler på at mange andre har akkurat dette punktet på lista si før julekvelden er over oss *humre*. Ufattelig snålt å tenke på at når vi denne ganga kjører oppover, så skal vi ikke ned igjen rett over helga, eller etter endt julefeiring.. Vi skal heller ikke sove i kjellerstua hos svigers, eller spise alle måltider der.. Vi skal inn i vårt eget hus, og vi skal forsøke så godt vi kan å komme oss ut av eskene før det er tid for julefeiring.. Jeg må rett og slett si: Jeg _ANER_ ikke hva vi har i vente. Familie og venner har klemt meg så inderlig, og det er akkurat som om jeg ikke helt skjønner hvorfor. De har nok tatt det inn over seg mer enn jeg selv har klart. Det er vi som flytter, det er oss alt blir nytt for, og vi kan ikke helt forestille oss den helt nye hverdagen, eller de opplevelser og utfordringer den vil by på. Vi kan bare håpe at vi vil trives i de nye jobbene våre, i det nye huset og at ungene vil få det godt i barnehage og hos dagmamma. Vi kan bare håpe at livet vil fortsette å være godt..

På mandag kommer flyttebyrået hit, og skal pakke og kjøre tingene våre avsted. Vi skal heldigvis ikke pakke så mye, og det er godt for ungene at de slipper boks-tilværelsen. Theo var veldig prega av det forrige gang vi flytta, for bare fire måneder siden.. og denne ganga er det godt å slippe den belastninga. Samtidig er det rart å si til folk at vi flytter mandag, men vi har ikke pakka så mye som en sokk enda.. Fredag kveld.

Uansett, jul blir det jo, både med og uten esker :) Alle julegavene er kjøpt inn, og alle julekorta er sendt. Vi har så god kontroll som vi kan ha med det som skal skje i tillegg til de vanlige forbredelsene.. Det blir vel et blogginnlegg til, etter flyttinga er unnagjort og vi er på nett igjen. Imellomtiden får dere kose dere med noen bilder av våre vakre små:


Nybada og deilig gutt, åtte måneder og så stor gutt.. Hvor er babyen vår blitt av??


**************************************************

Theodor er dukke-pappa til Ronja, og bærer henne både på ryggen og magen i mammas slynge. For en herlig omsorg han viser....

**********************************************************

"Få det kameraet, mamma...Slutt å ta bilde av meg, 50 holder vel??"

*********************************************For jeg er "såååååå stor...."

********************************************************

2 comments:

 1. Da jeg begynte å lese "To do"-lista de, syntes jeg du lå veeeldig bra an... Helt til siste punkt... hehe.

  Det er tydeligvis en spennende tid dere har foran dere. Jeg håper dere vil trives på den nye plassen. Og at ungene finner seg raskt til rette.
  Det er ikke så lenge siden jeg flytta selv heller - ca. 6 mnd siden. Enn dog ikke så langt. Enda er ikke gardiner (eller hva enn jeg nå kommer til å få meg i vinduene) oppe *knis*
  Forhåpentligvis er du litt mer effektiv enn meg ;-)

  Ha en fin førjulstid, og masse lykke til med nytt bosted!!!

  ReplyDelete
 2. Stikker innom en tur for å ønske deg en riktig god jul. Håper flyttingen har gått fint, og at dere har fått litt julestemning i det nye huset. Ha en fin julefeiring og nyt dagen - det er et helt år til neste gang ;-)

  ReplyDelete

Alle ord teller<3