Monday, November 26, 2007

Vil du ha en julehilsen i posten??


Siden vi nå kan begynne å tenke julepynting, og glede oss til julegavepakking og kalenderåpning, vil jeg innføre julestemning her i bloggen min. Jeg plukker opp tråden fra en annen scrappeblogg, og de tre første som legger igjen en kommentar etter denne posten, får en liten scrappejulehilsen i posten fra Bakken-heimen. Det du må gjøre til gjengjeld er å videreføre denne lille førjulshilsnen via din egen blogg :)
God mandag, og god førjul!

6 comments:

 1. Elisabeth, det er meg en fryd å legge inn en kommentar på din blogg! Du lager utrolig mye fint som inspirerer. Jeg er ofte innom bloggen din for å sniktitte. Kos dere i førjulstiden, og velkommen til Telemark! ;)

  Klem Kjersti

  ReplyDelete
 2. MamaYazz6:14 PM

  Hei Elisabeth..

  jeg legger gjerne igjen en hilsen hos deg.. du er og blir min heltinne vet du.. :) Jeg elsker å titte på det du lager, og hver gang jeg ser du har kommet med noe nytt må jeg bare se.. Du er utrolig dyktig og kreativ.. :)

  Ha en suuuper flott julefeiring. kos deg med guttene dine, juleforbredelser og ikke minst fotografering og scrapping..

  julehilsen fra MamaYazz

  ps.. har ikke egen blogg, men måtte legge igjen hilsen for det! :D

  ReplyDelete
 3. Heisann!
  Første gang jeg besøker bloggen din. Holder på å lage min egen. Synes det er en strålende ide med julehilsen i posten, og kommer til å videreføre det i min egen blogg.
  :D

  ReplyDelete
 4. Heihei Elisabeth!!:o) Takk for hilsen i bloggen min! Nå er det jammen snart jul (hvordan i all verden skjedde det??) Kan du sende meg adressen din på mail? nella.la.la alfakrøll hotmail.com
  Ha ei fin førjulstid! Ellen*

  ReplyDelete
 5. hei snuppa, koselige julekort du har laget, beundrer alltid dine kreasjoner vettu... lykke til i dagene som kommer, tenker på deg, og håper vi treffes fint vettu....klem klem fra Elisabeth

  ReplyDelete
 6. Hei på deg. De kortene dine er nydelige. Var inne på "kort og godt" også. Så mye fint, som alltid fra din side.

  Håper du har hatt en kos Lucia feiring med de herlige guttene dine!

  Klem
  Hege

  ReplyDelete

Alle ord teller<3