Sunday, February 24, 2008

Short updates::

Jobblivet har så langt blitt drastisk kutta ned av sykdom. Tenker jeg er den nye populære arbeidstakeren, med syk unge i to uker, og influensa selv. Allerede har jeg halvannen dag hjemme med sykt barn, og fire sykedager på meg selv *jippi*! Theodor har hatt feber, av og på, i to uker...vonde ører, vond hals, hoste og på toppen av det hele: Elveblest! Undertegnede har selv ligget pal med hard influensa, og resten av familien hangler også. Hva skal man si: GØY!

Det har blitt litt scrapping denne perioden fordi om..Jeg har blant annet vært på treff på Åmot, og truffet mange herlige scrappedamer fra omegn. Scrappinga er viktig for meg, og dermed klarer jeg å finne tid til det. Krigen går sin gang, og jeg er nå med til oppgave.8. Så da er vi tre personer igjen i min gruppe: Spennende. Her kommer et lite ras, som du kan kose deg med :)


13 comments:

 1. Usj, den sykdommen altså... Godt det ikke var noe annet enn elveblest Theodor hadde da, tenkte på skarlagensfeber jeg da Roar nevnte feber med utslett. Men plagsomt allikevel sikkert. Håper du kommer deg litt snart du også, ikke mye gøy å bli så mye borte når man nettopp har begynt i ny jobb!

  Åhh, LO'ene du har lagt ut her er så flotte og fine og lekre og nydelige og og og...! Det hadde vært veldig gøy å få scrappet med deg igjen en gang! Det har vel bare skjedd den gangen i Mjøndalen, så det begynner å bli på tide igjen, hihi :) Skulle gjerne lært triksene dine og sett deg "in action" når du velger papir og stæsj og oppsett, du er en mester på det og jeg har MYE å lære!

  ReplyDelete
 2. God bedring!!

  De LO'ene dine - hvordan klarer du det hver gang??? Den dåps LO'en - fy søren den er lekker!!!!

  ReplyDelete
 3. Usj... for en sur start hos ny arbeidsgiver :-(
  Håper dere snart er på bedringens vei!

  For noen utrolig lekre LOer du har lagd!!!
  Dåpsbarnet var PERFEKT!:-)

  ReplyDelete
 4. Utrolig lekre LOer du lager!
  Alle er skikkelig gjennomførte og jeg faller totalt for dem!

  Riktig god bedring!

  ReplyDelete
 5. Gosj så mange flotte LO'er det var kommet her da....digger de rått!

  Håper dere kommer dere og blir friske hele gjengen. Ikke noe kjekt med syke barn *klem*. Her i huset er mannen syk..altså - det fjerde barnet ;-))

  ReplyDelete
 6. Åh, for noen nyyydelige LO'er. Du er virkelig dyktig! Lurer veldig på hva du sverter kantene på ark og slikt med? F.eks på høst LO'en.

  ReplyDelete
 7. Hei.

  Så masse flott som var her i bloggen din. Likte spesielt godt "dåpsbarn". Herliger farger der, og flott pynting av blomster. Og den herlige gutten da, nydelig øyne. :)

  ReplyDelete
 8. Så nyyydelige gutter og LO'er!! *imponert*

  Du er bare helt nummer 1 i scrapping altså!
  Og så må dere ha god bedring!
  Masse klemmer fra Lene

  ReplyDelete
 9. Ville bare innom og ønske deg en riktig god helg.

  Utrolig mange nye og flotte lo'er du har lagt ut her. Blir kjempeinspirert av og se på dine kreative lo'er med masse små detaljer. Den 17 mai siden er jo bare så flott og det viser jo nok en gang at man trenger ikke og ha 17 mai farger for at det skal bli en flott 17 mai lo-

  Jeg har jo meldt meg på i scrappeligaen på scrapping.no....der skal alle lage en oppgave som alle skal gjøre. Der har jeg tatt en lo fra deg som alle skal lifte.Håper det er i orden for deg, visst ikke så må du gi meg en tilbakemelding.:-)

  ReplyDelete
 10. Oi, her var det kommet utrolig mange flotte LO`er.
  Fine og behagelige farger, digger oppsettene dine - er noe eget med dem. Flott stæsjet.
  Jeg bare digger LO`ene dine =)

  Ønsker deg og dine ei riktig god helg.

  ReplyDelete
 11. Så utrolig mye flotte LOer og kort du har laget!

  Du er herved lagret i bloggen min.. må jo finne tilbake til denne flotte bloggen flere ganger!.. :D

  ReplyDelete
 12. Håper dere er friske nå da! Flotte LO'er du har lagt ut! Er her inne stadig vekk for å finne inspirasjon :)

  Hilsen Merra.

  ReplyDelete
 13. Her var det mye flott å se på :)

  ReplyDelete

Alle ord teller<3