Sunday, February 03, 2008

4.krigsrunde::


Da var krigsrunde nr. 4 overstått, og den gikk i min favør. Man føler seg alltid litt sårbar når man deltar med sider som er veldig personlige, og da er det ekstra gøy når man går helt til topps. Jeg koste med med å lage siden, og gleder meg til å ta fatt på neste ukes oppgave, som er en skisse. Gamle bilder ligger klare på pulten, og jeg håper å få gjort det før jeg begynner jobb onsdag.. Jeg håper virkelig at jeg finner overskudd til scrapping, og kjenner at jeg engster meg litt for det. Scrapping er min egen sone, -min frihavn.. det er terapi, det er glede og det er boblende kreativitet. Jeg trenger å scrappe for å føle meg komplett. Jeg må rett og slett pushe meg selv litt, for å scrappe, selv om jeg kanskje er sliten, fordi jeg vet at når jeg gripes av farger, bilder og oppsett, så glemmes trøtthet og redsler for den store verden der ute. Heldigvis, så lenge jeg har krigen, så må jeg lage en i uka. Det bør være overkommelig, selv i startfasen av ny jobb.

7 comments:

 1. Tusen takk Elisabeth - og det er ditto altså! Du lager så mye fint! Jeg digget den siste du laget til en konk, og denne prinsesse LOen din er jo bare helt nydelig!! WOW! Knallflink er du. :)

  ReplyDelete
 2. Du lager virkelig flotte ting. Jeg liker veldig godt stilen din. Nydelige farger og mange flotte detaljer.

  ReplyDelete
 3. Oi her var det kommet masse nytt siden sist. utrolig masse nye flotte lo'er du har laget. Jeg digger stien din, og jeg har allerede to lo'er jeg vil scraplifte deg. Men krigen tar jo litt tid, selv med baer en lo i uka. Dagene fyker jo avsted og vips så er neste frist rundt dørene. Sier som deg at det er kjekt med konkurranser for da får man liksom et spark bak til å måtte scrappe litt.

  Lurer på om vandrepakken kommer idag...gleder meg til å velge ut litt ting og legge noe tilbake.

  ReplyDelete
 4. Håper du hadde en grei start på jobbhverdagen i dag! *klem* Det er noen nydelige LO'er du har oppdatert med her, alle som en er lekre kunstverk med små, herlige detaljer. Jeg oppdager noe nytt for hver gang jeg ser på dem! :D Veldig morsomt å se en sart og rosa blomster-LO fra deg!! Klarte ikke helt å lese teksten på Stopp-LO'en, bare noen ord innimellom, men jeg skjønte den var veldig personlig. Kul var den uansett, masse tekst som blir verdifull å mimre om om 30-40 år :)

  ReplyDelete
 5. Jeg bare elsker stilen din!!! Jeg misunner deg som lager så lekre og delikate LO'er...og det at du skriver så masse for hånd er jo helt utrolig! Håper du får en fin fin helg *klem*.

  ReplyDelete
 6. Nydelige LOer som vanlig. Kjenner igjen det der med terapi, og presse seg til å scrappe. Man rekker det man har lyst til, og kankurranser er en fin måte å henge med på. Masse lykke til i ny jobb. Det blir kjempe spennende!

  ReplyDelete
 7. Så vanvittig mye flott du har scrappet i det siste!!! Digger digger

  ReplyDelete

Alle ord teller<3