Tuesday, February 10, 2009

Den nye hverdagen vår.

Da Kajsa og jeg reiste fra barsel etter 4 dager hadde vi hjemlengsel, og det var godt å kjenne på. Jeg savna guttene mine veldig, og følte meg kjempeklar til å ta fatt på livet. Man kommer nok ikke helt ut av bobla man lager seg der på barsel sånn med en gang, og det er igrunnen bare godt. Bobla er litt trygg for både Kajsa og mamma... Den er litt sånn rosa, sprudlende og varm, og vi trives i den.....

Det går veldig greit, så langt, å være mamma til tre. Jeg kjenner energien er på vei tilbake, og det er så godt bare å være i stand til å ta på seg sokker og sko selv *hihi*. Bekkenet er ikke helt bra, men det får ta sin tid. Kajsa sover masse, og er ei nydelig lita prinsesse. Ho får masse mat, mange nye bleier og masse kjærlighet fra både mamma, pappa og stolte storebrødre. Theodor kan liksom ikke helt få nok, og vil så gjerne holde og løfte henne. Sebastian har tatt det hele med stoisk ro, og vi kan håpe at det fortsetter. Han vil gjerne ha litt mer kos av mamma nå, og det får han også. Vi kan nå være glade for en stor dobbeltseng, slik at vi alle kan kose oss litt sammen før vi står opp... Fem hoder på rekke og rad oppi der, litt av et syn:)


Bilder:


:Kajsa Krabat:
*********************************************

:Bading er bare ugreit:
*******************************************: Et lunt lite prinsesse-smil:
*************************************


: Theodor og Kajsa:barnetv-kos:
*****************************************

6 comments:

 1. Gratulerer så mye med en skjønn prinsesse!
  Flotte bilder du har lagt ut av alle tre barna!

  Ønsker deg en flott dag!

  ReplyDelete
 2. GRATULERER igjen Elisabeth. For noen herlige bilder, og jammen meg er den lille prinsessen lik sine brødre.

  Nå må dere bare nyte den tiden dere har med en nyfødt i hus for tiden bare flyr avsted.

  Det bilde der hun ligger og smiler for seg selv var jo bare så fint. En nydelig jente dere har fått. "Nesten" sånn at man får lyst på en til men det holder jammen meg med 3 unger kjenner jeg.

  Kos dere masse

  ReplyDelete
 3. Gratulerer så mye med lille, søte Kajsa!!!! Kos deg masse med familien din! Gleder meg til mange nydelige, rosa LOer fra deg i tiden framover!

  ReplyDelete
 4. Gratulerer så veldig, veldig mye med den lille prinsessa. Du kjenner ikke meg og jeg kjenner ikke deg, men du har virkelig rørt meg til tårer her med dine fantastiske beskrivelser av både ventetid og fødsel. Det er 25 år siden min siste fødsel og det ble en god følelse og få "være" litt med på en fødsel igjen. Tusen takk for at du deler også med oss ukjente.
  Kate

  ReplyDelete
 5. Seee på de babyføttene da, og så fine de er alle tre!

  ReplyDelete
 6. For en skjønn prinsesse du har. Utrolig flotte bilder!

  ReplyDelete

Alle ord teller<3