Tuesday, March 03, 2009

Det vakreste jeg vet...

..er selvsagt ungene mine.. Helt objektivt, selvsagt, syns jeg at de er DE vakreste unger som finnes! Jeg elsker å scrappe bildene, og dokumenterer tiden som går. Siden jeg fikk min første skatt i 2004, så har tiden akselerert.. For hvert barn syns jeg også at tiden bare har gått fortere og fortere. Det er skremmende å se tilbake, for å oppdage at man ikke husker saker og ting. Nå som tredjegangs-baby-mamma burde jeg huske at babyer bæsjer MYE, men alikevel spør jeg meg selv om de andre to gjorde det. En tulle-detalj, men alikevel. Man tenker at man skal huske så mye mer enn det man faktisk greier! En liten hjerne kan bare lagre så mye, og dermed må noenting ramle ut! Poenget er: Takk og pris for at jeg gjennom hobbyen min kan gripe litt fatt i tiden, stoppe den for å studere og mimre.. Hver side representerer en slik stopp i tiden som går!

Her kommer tre ferske sider, med bilder som gjør mammahjertet mykt som smør ♥


Oppsettet er ikke så originalt, og stilen er nok typisk Elis@beth, men bildene.... De kommer nok til å være veldig viktige for meg fremover. Denne tiden er så flyktig, så verdifull..
♥♥


Lyset som skinner fra storebrors øyne.... Han er så stolt! Han er en fantastisk liten person som elsker lillesøster, og snakker ømt til henne med storebror-stemmen sin....
Her har jeg fråtset i nye scrappe-produkter bestilt fra papirloftet (min favoritt).
♥♥

Jeg scrapper litt ulike formater, og blander alt i ring-album. I Kajsas album blir det i tillegg til 12x12 og lettersize også 6x9-sider. Et deilig lite format til de bildene som bare MÅ fremheves litt spesielt.
♥♥

6 comments:

 1. Så utrolig flotte LOer du har laget!
  Jeg falt spesielt for "det vakreste jeg vet" Herlige farger og lekkert pyntet!
  Har den samme følelsen ang tid selv, tiden flyr virkelig!

  Ønsker deg en flott dag!

  ReplyDelete
 2. Fantastisk så flink du er!! Jeg bare elsker LO`ne dine! Utrolig vakre. Jeg har ikke holdt på lenge selv, men har jo fått dilla. Skal få lagt ut noen av de jeg har fått til snart... Har to små gutter selv, og tida flyr for fort... :) Ha en fin tirdag!
  ps: hva slags type bokstaver er det du bruker?

  ReplyDelete
 3. sukk akk og ve.....takk for at du deler, jeg blir helt mo i inspirasjonen.....

  klem klem

  ReplyDelete
 4. Jeg digger virkelig stilen din, du gir mye inspirasjon =)Knall fine LO'er!

  ReplyDelete
 5. Jeg skjønner veldig godt at bildene på "Mammas jente" vil komme til å bety mye for deg, de er så nydelige. Jeg klarer ikke å velge ut en LO jeg liker bedre enn andre, alle er unike og fulle av vakre og gjennomtenkte detaljer!

  ReplyDelete
 6. Du verden så mange flotte lo'er du har lagt ut. Den nederste lo'en var jo bare sååååå vakker. Rett og slett nydelig.

  ReplyDelete

Alle ord teller<3