Tuesday, March 17, 2009

Man blir vant til lunken kaffe..

Fyttikatta, noen dager forsvinner i racerfart med speedbåt!! Tre unger har så langt gått veldig bra, og bevares gjør det enda, men noen dager er man bare mindre beredt på en måte. Fjellvettreglene kan godt omskrives til å passe hverdagen i Hjerterom-hjemmet.. Gutta er gode som gull med lillesøstra si, så der går det glatt heldigvis. Men, å kle alle for å komme avgårde til et gitt tidspunkt..(inkl. seg selv) er en utfordring. Hvertfall når jeg skal gjøre det aleine. Jeg har så langt rekort på levering i barnehagen ti på halv ti... Alt før går bare ikke ser det ut til! Men, det er deilig da, for gutta får bra med leketid og jeg får trua i meg en kopp stadig mer lunken kaffe..

Jeg har fått sydd litt, da, mens Kajsa sover på formiddage og når ho legges for kvelden i åttetiden. Det er herlig Elisabeth-tid!!

Kjolen er sydd av stretch-denim fra stoff og stil, og er foret med bomullstoff også fra s&s. Mønsteret er jeg godt fornøyd med, mye fordi det er mitt eget :D. Jeg har forelska meg helt i den grønnfargen, og får en veldig vårlig og krydret fornemmelse når den kombineres med rødt.. Så spørs det da, om min egen prinsesse skal ha den, eller om jeg skal gi den vekk til en annen nyfødt prinsesse....? Størrelsen er 62-68, så den er litt for stor til "Deis".

******************

Deilig lekebukse til Bastiansen, med "off" på..(pus). Pusekattene er litt skjeløyde, men det er bare greit hvis de skal henge med på leiken til denne karen. Øynene henger nok ikke på lenge på en lekebukse, men de klarer seg sikkert som blinde også! Mønster er fra "Børnetøj 0-3 år" av Hanne Meedom, og stoffene er fra Stoff og Stil..(de har fått mye penger av meg i det siste...*flau*)

Mitt neste prosjekt, som også er påstartet, er kjole til MOI!

Følg med, følg med...))((

11 comments:

 1. Så herlige klær du har laget!
  Morsomt å lage og morsomt når de blir brukt!
  Skjønner godt at det er travelt med 3 barn som trenger hjelp. Det blir nok bedre etterhvert.

  ReplyDelete
 2. gosh a meg.....

  en stk slik kjole i str 7 år takk skal du ha..hihi.... og to stk slike lekebukser i str 3 år ....er du snill...hihi....jommen meg er du dyktig på symaskina. Slike damer som deg kalles for "MULTITALENT" og jeg håper du vet hvor flink du er, for du er det altså.....gosh...

  Og lille-jenta, jommen meg blir hun bare mer og mer lik på eldste storebroren, og minste storebroren er jo bare så bedårende herlig slik en guttebass i den alderen skal være..hihi.....loooovely....

  ReplyDelete
 3. Kjole til deg selv?! Jøsses, du er flink altså! Klart jeg skal følge med :D Klærne du har sydd er utrolig stilige; en litt rocka prinsesse og kjempekul lekebukse til Sebastian!! Har du symaskin som kan sy tekst?! Så morsomt! Jeg synes det er stressende nok med et barn så jeg kan nesten ikke forestille meg hvordan det er med tre......!

  ReplyDelete
 4. Du e jo ein tusenkunstner! Kjempeflott kler du har laga til ungane. Herlig med litt aleinetid, og godt å ha ein hobby å tutle med. Kan tenke meg da e trevelt å komme seg ut døra med tre, for synst no da e nåke travelt å komme meg ut døra med to eg:)
  Eg har laga meg blogg i dag, håpar det e greit at eg har lagt deg til mi bloggliste? Tar ho vekk visst ikkje:)

  ReplyDelete
 5. så stilige klær du har sydd!! pussig at jeg så det i dag, for jeg har akkurat tørket støv av symaskinen min. det var ment å bruke den til scrapping, men jammn ble jeg ikke inspirert til å sy klær også da!

  digger fargene på buksa! og selv om øynene kanskje ikke sitter på så lenge, så er de i hvertfall dødskule mens de gjør det!!

  ReplyDelete
 6. så stilige klær du har sydd! jeg falt skikkelig for buksa til Bastian! gjett om jeg har lyst til å sy noe kult til min Bastian nå da:p

  takk for at du deler!

  ReplyDelete
 7. Gosj så flotte klær du lager!!!! Vil gjerne bestille litt av deg jeg :-)))

  Lille Kajsa er jo bare superherlig!

  Ha en fin helg.

  ReplyDelete
 8. Så herlige bilder du har på bloggen din! Du har en flott gjeng.

  ;-)

  ReplyDelete
 9. lenek6:13 AM

  nydelige klær:)

  ReplyDelete
 10. Så koselig blogg du har:)

  Nydelig kjole, i herlige farger!

  ReplyDelete
 11. Så herlige klær du har sydd:D

  ReplyDelete

Alle ord teller<3