Friday, June 12, 2009

Ivrig syproduksjon...::


Jeg veksler jo mellom å scrappe og å sy. Døgnet har ikke nok timer, uka har ikke nok dager og ja, som jeg alltid sier: TIDA FLYR!! Jeg bruker mye tid på kontoret, både når Kajsa sover og på kveldstid, fordi hjernen bobler over av kreativitet og skapertrang! Jeg lærer utrolig mye innenfor søm for tiden, og prøver mye nytt både ved selv å tegne mønster og å lære nye teknikker.... Jeg har det utrolig gøy, rett og slett!! Søknad om flere timer i døgnet, herved avsendt ;p.
**
Latest productions:

*Mors elefanter: Disse fine røde elefantene hylte etter å bli brukt, og selv om de er nokså barnslige, så er hu mor det også.. Så da passer det jo greit. Du ser jo at mor er glad, og da er alle glade. Sånn er det!! Eget mønster, stoff fra Stoff og Stil...

Kajsa liker også elefanter, og elefantene liker henne..Alle liker jo henne, så klart ♥

Kjole, med mønster fra Meedom-boka. Ikke hele happy med halslinninga, men da har jeg forsøkt og erfart det. Prøver noe annet neste gang :)


*Bastians gule elefanter: Vi er liksom litt der for tiden.. På savannen, sammen med elefantene. Står og henger ved vannhullet, og drikker snabelen full med vannet som flodhestene bader i.. Livet er herlig med gule elefanter.

Det gule stoffet er fra Jofotox, og ribben er fra Stoff og Stil. Mønsteret er eget, og det fungerer sånn noenlunde. Jeg har aldri sydd t-skjorte før, og ikke raglan-ermer heller.. Jeg innser at disse plaggene blei ei lang rekke med: "Elisabeth gjør ting ho ikke har gjort før...:p"


*Lynet har allerede kjørt langt-kortebukse:

Storebror liker kortebukser, og han liker lynet. Da kan skjønte at en shorts var på vei til han, fikk jeg ikke forlate symaskinen før den var ferdig. "Mamma, jeg vil ikke at du skal slutte å sy før du er HELT ferdig!", sier helten når han hører stillhet i syduren fra kontoret... Leggetid er passert for lenge siden, men dette vil han se slutten på..*hihi* Han er søt, da, og poserer stolt i shortsen sin før han fornøyd legger seg.. Så kommer han ned igjen, og sier: "Denne t-skjorta må jeg bytte. Lynet t-skjorta passer jo perfekt til kortbukse, og tenk så kult det blir når jeg har på Lynet-jakka også!!!!" Lurer på hvor han får det fra..*blond-moment*.

Mønsteret har etterhver blitt mitt eget. Stoffene er fra mors altfor store dongribukser, pluss Lynet fra en utvasket t-skjorte. Ribb og skråbånd fra stoff og stil.

Se, og legg gjerne igjen en kommentar. Da blir hu mor gladere enn de røde elfantene, til og med!

7 comments:

 1. Hoaww sier jeg bare. Du verden så stilige plagg du har sydd *dåne* Det å jo bare være moro når man er så flink til å sy.Likte den du har sydd til deg selv veldig godt. kjempekul og så helt sikkert ingen andre har.

  Herlige alle de andre plaggene også :-) Du er jo kjempeflink til å sy altså.

  Ønsker deg en riktig god helg.

  ReplyDelete
 2. Fy søren Elisabeth..du er helt rå på symaskinen!!
  Digger alt du har laget :D

  ReplyDelete
 3. Dette er helt rått - du er utrolig dyktig Elisabeth!!!! OG for noen herlige elefantmønsterstoff du har funnet!!! Ønsker deg en kreativ aften :-)

  ReplyDelete
 4. Så flink du er:) *ønske seg sygener* Har lyst på litt spesiellt tøy til lillemann og få sydd den mei taien ;) hehe. Har symaskinen, men vet ikke hvordan den virker :(

  ReplyDelete
 5. Så mye fiiint! Jeg blir så inspirert. Sier jo det hver gang du viser noe, men nå er jeg virkelig snart i gang. ;)

  Petrine

  ReplyDelete
 6. Veldig enig med alle de andre her, du lager MYE fint med symaskinen!! Og skal man finne ut om noe funker eller ikke så må man jo bare prøve, ikke sant :D

  ReplyDelete
 7. Nydelige plagg du skaper. Lurer på hvor du får alt stoffe fra jeg, har fått maskin selv nå, og er så sporty at jeg våger meg til å lage noen lignene kreasjoner selv.

  ReplyDelete

Alle ord teller<3