Saturday, June 27, 2009

Også sånn ellers...!

Dagene nå flyter av sted i en deilig sommerdøs! Hodet er fylt av sol, sommer og et glass rødvin i kveldssola mens tankene vandrer og man kjenner hvor deilig livet er å leve... Gutta koser seg masse, sykler og plasker med vann. Kajsa er snart fem måneder, og er ei utrolig bedagelig og fornøyd tøttemor ♥. Det nærmer seg ferie i Lyngdal, og jeg gleder meg virkelig til det. Det nærmer seg bryllup, og jeg tror vi har kontroll på det meste. Kake er bestilt, brudebukett er avtalt, pynten på plass og brudekjole og selskapskjole er hos sydama.. Jeg gleder meg til den store dagen, til å bli kone og feire det med familie og venner..

Dagene fylles med hobby, som jeg visst ikke får nok av, siden jeg nå også har bestilt meg litt smykkestæsj hos Panduro... Vi får se da, om jeg kan få til det også. Som vordende brud har jeg også hivd meg rundt for å kvitte meg med ekstrakroppen man gjerne får etter tre svangerskap og et travelt liv. Sunt kosthold, powerwalks og vektrockering har hjulpet meg å bli av med hele 7 kg. Virkelig herlig å føle seg sunn, og å finne tilbake til litt av kroppen og formen man hadde b-f (before kids..). Jeg har til og med treningstøy til power-walkene mine, og min kjære mener at jeg kanskje har en 30 års krise..(haha) Treningstøy har jeg ikke hatt siden, ja..b-f. Pyttsann, er ikke 30års-krisa verre enn det, så står jeg det vel over :
:Bilder of-course:

Theodor sitter bak kamera denne ganga, og ho mor har bare såvidt fått med knollen...

********************************************

Her har sjefen fått tak i to små pusekatter, Bråk og Spetakkel.. De er ikke helt enige i håndteringa, og vil snarlig avsted..Lek venter!

*********************************************************

Bastian er en godgutt mot lillesøstra si, og vil veldig gjerne kose, hjelpe og tøyse....Kajsa setter mye pris på oppmerksomheten..

*************************************

Mine tre små apekatter ♥

**************************************************

6 comments:

 1. Hei Elisabeth
  Så herlige barn. Og sånn som de vokser. Kos dere på ferie og god sommer.

  ReplyDelete
 2. Så spennende med bryllupsplanlegging! Og skal si du har mange jern i ilden, scrapping, sying, bryllup og nå smykkelaging. Skjønner det godt ang. hobbyene da - det er jo så moro!
  Flotte bilder av barna dine! Skjønne de er!
  Ønsker deg en herlig sommersøndag! :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous7:02 AM

  aww, de er jo så skjønne, dine søte små:) Koselig å følge bloggen din:)

  ReplyDelete
 4. Sju kilo, det står det respekt av, du er flink som har fått til å snu om litt på de daglige rutinene! Skjønner godt at bryllupet og det at man føler seg ferdig med barnefødsler er en veldig god motivasjon til å komme igang!!

  De tre små er aldeles skjønne, Theodor har fått sommersveis ser jeg :D Vi ser om vi får til en tur oppover en ettermiddag denne uka før vi drar på ferie. Hadde jo vært så koselig å se dere igjen, for ellers blir det jo så lenge til neste mulighet...

  Kos deg med late sommerdager, det er helt herlig!

  ReplyDelete
 5. Kul att du hittade till min blogg! Vilka underbart söta barn du har. :)

  ReplyDelete
 6. for en flott blogg du har og noen helt utrolig vakre barn.. Gleder meg til å se bilder av det fantastiske bryllupet som snart står for døren ♡
  God sommer i den herlige varmen

  ReplyDelete

Alle ord teller<3