Saturday, July 18, 2009

Da kan vi ta ferie::

Da tar vi ferie, folkens.
Vi reiser nedover til hjembygda mi, og jeg kjenner en hjemlengsel nå som er alt annet enn god. Så mye kjent og kjært som jeg har lengta etter i noe som føles som evigheter nå! Jeg gleder meg til å bade i Breiva, gå turer til - og bade på Rødhella, der jeg har tilbrakt så mye tid når jeg var lita.. Jeg gleder meg til kaffe hos bestemor, rusle langs strandkanten på Rosfjord, kanskje sykle til Jonas for et glass rødvin og ikke minst: Være sammen med min fantastiske familie, som jeg ellers ser så altfor lite til... Det skal bli så godt, alt sammen. Så håper jeg at mann og unger blir litt friskere enn de er akkurat nå, sånn at vi kan ha en rolig og deilig ferie sammen ♥
PS: i midten av august åpner jeg sånn smått for å sy litt for salg. I utgangspunktet kommer det til å dreie seg om myke bukser, smekker og lignende. Send meg gjerne en forespørsel pr. mail. Ting kommer også for salg i bloggen, etterhvert som de lages.

8 comments:

 1. Ha ein herlig ferie!

  ReplyDelete
 2. Oioi, så spennende! Jeg skal følge med :)

  Kos dere masse på ferie! :)

  ReplyDelete
 3. ha en god ferie og kos deg med de nydelige barna! (og resten av familien da..) Du er bare helt sinnsyk råflink til å sy klær!!! Jeg er helt stum! NYDELIG!! Hvordan får du det til!??! :)

  ReplyDelete
 4. Det høres ut som det bor en hel del savn inni deg nå ja... Kos deg masse med tur til hjemlige trakter, god ferie til dere alle!

  ReplyDelete
 5. Anonymous3:28 AM

  Ha en flott ferie. Kos dere masse:)

  ReplyDelete
 6. Kos dere på ferie!
  Så gøy at det kommer ut for salg!

  ReplyDelete
 7. Vil bare ønske dere lykke til på den store dagen!

  Håper dere får en strålende dag sammen med familie og venner.

  *klem*

  ReplyDelete
 8. Heia=) Herligheten så flink du er til å sy.....Har kikka gjennom bloggen din nå og jeg må bare si at de skjørtene du har sydd til deg selv er jo fantastiske. Liker vedig godt mønsterene og stoffene du bruker. (uten at jeg kan noe om sying da) :P Men fint ble det =)
  Her skal jeg jammen følge med =)
  Klem fra Stine (Fru_pigalopp på scrapping.no)

  ReplyDelete

Alle ord teller<3