Saturday, July 18, 2009

Syinnspurt!!

To små apekatter må ha deilige shorts, som de kan hoppe rundt i mens livet er lekende lett og ubesværet. Gode barndomsminner skal skapes, knær skal skrubbes og is fortæres..Mykt og lekent tøy er påkrevd til dette.
Lillebrors to shortser er sydd av Jofotex-hippoer, Stoff og Stil chenille og ribb.
Storebrors shorts er sydd av cord som suger til seg støv (anskaffelsessted glemt), rester av den kuleste sykkelskjorten han vet om, en gammel genser som lillebror har vokst ut av og SSribb. Det er for de innvidde: EN CUBESHORTS, og det er veldig viktig. Det er et sykkelmerke, og her i huset er sykling nesten for religion å regne.
Mønstre: Egne


***************************************************

Mor får også med seg litt nytt:


Så jeg skulle bare gjøre sånn og sånn, i en smekk og en fei.. Hvem blir sittende hele dagen, med sprettekniv og ukvemsord. Skjørtet oppdager jeg at har et renn i stoffetk, som jeg selvsagt greide å sette foran, og ribben blei for vid.. Men, stoffet er så nydelig at jeg måtte bare fullføre..Jeg tror skjørtet må hete: "Det er gøy så lenge det varer!"


**************************Kjolen måtte jeg også gjøre endringer på til syvende og sist, fordi sømmen under brystet lå bølgete.. Jeg sydde dermed på et belte under bysten. Ellers er jeg nokså fornøyd, og syns den er deilig å ha på, og sitter fint. Ribb er ikke alltid like enkelt, er lærdommen jeg har tatt av denne kjolen :P Men, en skikkelig rosa strandkjole, lett å smelle av og på i en fei. Stoffet her er sånn tynn t-skjorteribb som jeg har kjøpt på E-bay, og ellers er det Stoff og Stil sin ribb.
TFL♥

2 comments:

 1. Hei!!
  Jeg har lenge digget scrappestilen din,og nå digger jeg jammen systilen din også. :) Virkelig en flott og leken stil.
  Jeg betiller gjerne ei god bukse til min minstemann på 2 år og om du vil sy veske til mor sjøl,blir jeg superglad.
  God sommer til deg og familien. :)

  ReplyDelete
 2. Snerten kjole, og morsomt navn på skjørtet, hihi!

  ReplyDelete

Alle ord teller<3