Tuesday, April 20, 2010

Kort oppsummert:

Årets første loppis er herved gjennomført, og for min del er det tredje år på rad... Et skikkelig vårtegn har det blitt, og aldri går jeg tomhendt!! Jeg har en kollega som jobber på "innsiden", og jeg er så heldig at ho legger av litt retro-skatter til meg, i form av bomullsstoffer! Nyt synet av årets fangst.. Konkrete planer foreligger helt klart!!


*******************

Vi har også hatt besøk i helga, av mams og lillebror. Herlig besøk, mye latter, glede og delte minner. De tre små apekattene var overlykkelig over besøket, og syns det hele var stor stas! Hverdagen blir ikke like morsom etter en slik helg, det er sikkert!!

På kjøkkenet hadde jeg for anledningen pyntet med denne herligheten:
 Den har forøvrig fått tilholdssted i denne lekre gobiten som min mams kjøpte til meg på en brukt og antikkmesse... Figgjo flint, of course. Ranukler må være verdens peneste blomst, og jeg  blir glad hver gang jeg går forbi den!

Hiver med bilder av Ikea-krakkene som jeg har malt, og "blafret..." ;)
Lekre?

Me like!

6 comments:

 1. Kjempefine krakker! Lurt å tapetisere fint papir på toppen...Flotte stoff har du funne òg.

  Ein koseleg blogg du har!

  ReplyDelete
 2. Åhh, en blafret effelant-krakk, den var kjempesøt! Var søt den andre også, men de rosa effelantene ropte høyest til meg :P Gleder meg til å se hva kreative du klarer å få ut av loppis-retroen! For du viser vel frem litt bilder på bloggen?! :D

  ReplyDelete
 3. Herlige farger på stoffene. Stoffene i blå og grønne nyanser var definitivt en av favorittene. Spent på å se resultatet av remaken :)

  Håper du får en fin helg med dine kjære :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous10:47 AM

  Så fine krakkene ble! :)

  ReplyDelete
 5. Dette var en flott blogg, legger meg til som følger!!

  Ha en fin dag!!

  ReplyDelete
 6. Bedre sent enn aldri :-) Jeg fikk endelig gått skikkelig gjennom kommentarene - og sett krakkene dine. Det er jo en knallidé! Så morsomt å se papiret brukt slik. He-he, «en blafret elefantkrakk» - det er bra!! Gooood helg!

  ReplyDelete

Alle ord teller<3