Tuesday, September 21, 2010

Forsinket show-off!

Vi kikker stadig i album her hjemme, og for meg er bilder og scrappingen en helt spesiell gave, som jeg gir mine barn. Theodor var bare et halvt år gammel da jeg startet med scrapping, og har bortimot fått scrappet alt som finnes av både gode og dårlige bilder. Sebastian og Kajsa har derimot fått MYE mindre, siden jeg også har oppdaget syingen i mellomtiden ;)

Så jeg har tatt et skikkelig raid i Bastian-bilder, for å gjøre hans album litt mer komplett. Her er noen sider, som har dato fra nyfødt til fjorårets sommer…

 

IMG_0315IMG_0320

Mormor på besøk (2)

IMG_0301 

IMG_0302

Jeg ser vel sånn samlet på div. skrytebilder at jeg har fått gjort mye, og det trives jeg med. Jeg er IKKE flink til  å sitte å ikke gjøre noenting! Kjedsomhet er for meg frustrerende og nokså ukjent begrep.  Her er en Kajsa-kjole, sydd av mitt favoritt Åhlens-stoff. Skulle “noen-der-ute” ha noe av dette å avse, så tildgodese meg med en varsku-mail ;)

Mønster er noge selvlaget, og kunne godt ha vært smalere. Men, min solblide prinsesse er så vakker, så vakker i mors forklekjole!

IMG_0366

IMG_0362

IMG_0360

1 comment:

  1. heeei, gosh a meg så flotte LO'er av så flotte unger, jeg fryder meg hver gang jeg ser det er noe nytt her hos deg!!
    og du verden du verden, nå har jommen meg lillejenta blitt stor altså.....-når skjedde det?...hmmm, skummelt å tenke på hvor fort tiden går, sist vi var sammen og skravlet så var du jo gravid med den lille herligheten gitt....hjeeelpe meg heller..hihi..ha en fin fin dag du og dine...klem

    ReplyDelete

Alle ord teller<3