Monday, July 04, 2011

..også litt sol,

takk!

Nå er det sånn at terrassen inviterer til kos, nyt og sommer! Solen glimter nokså brilliant med sitt fravær, selv om alt ligger til rette for late dager, og tropekvelder i dagsenga. Blomstene ser ut til å trives til tross, og stearinlys kan kanskje kompensere, i det minste på kveldstid..

Det er deilig med ferie, og jeg gleder meg til alle dagene som ligger foran, samtidig som jeg nyter akkurat denne…

Terrassen i all sin prakt:

IMG_2537

           

 En god venn og kollega har sånne grønne fingre, og har gitt meg tre tomatplanter.. Jeg håper inderlig det er cherry for det har nytefaktor her i heimen! Ettermiddagen gikk med et besøk til nærmeste hagesenter for plantejord og bøtter sånn at plantene skal få det bra i solveggen.. 

Tusenfrydene under,  som jeg kjøpte i mai lever også i beste velgående, utrolig nok, og det er ekstra koselig med stearinlysene opp, syns jeg..

IMG_2541

Det er skikkelig pluss-pluss å dille med blomster og stemning, og jeg er lutter fornøyd med meg selv og omgivelsene, og kjenner at god-energi flyter innover… Inne ordner jeg etter få farger, mens ute er det nokså fri flyt. Blomster og livet bestemmer!! Lykta under var et av mine første lykte-kjøp, fra Kid. Den passer ikke så godt inne, mens ute passer den perfekt.. Fri flyt, fri stil;)

IMG_2552IMG_2538 

 

 

 

 

 

IMG_2543

 

..og til slutt, verdens deiligste utesofa… Perfekt for en ettermiddagslur på de varme dagene, rødvin og bok, seine samtaler og vill putekrig;)

Nå: FÅ SOL!!

4 comments:

 1. Flotte bilder, elsker sofaen. Har kjøpt meg en daybed, håper på sol i dag, da skal daybeden stappes full med puter og god madrass. Der skal jeg slange meg med en god bok, og legge meg på lading. Knappe 3 uker til ferie, gleder meg, sommerhilsen fra meg:)

  ReplyDelete
 2. Anonymous12:03 PM

  Fine nye puter!!! Herlige stemningsbider!! Klem Hildegunn!

  ReplyDelete
 3. Jeg roper gjerne sammen med deg på sola!!

  Herlige huset deres; bassengkos, verandakos, stuekos, hobbykos... Kos!! Gangen ser kjempeflott ut, skjønner jeg må ta en tur bort snart og kikke litt ;) Heldige rufsetuppa som har fått nye, fine klær :)

  Likte forresten veldig godt fargen du har malt skatollet i, den så helt nydelig ut!

  ReplyDelete
 4. Så koselig uterom du har :)
  Og krysser fingrene for at sola også er med dere snart!

  ReplyDelete

Alle ord teller<3