Saturday, September 10, 2011

 

Høst-kos!

vi har hatt en innholdsrik dag i heimen, med høst-tur i gapahuk med velfylte sekker, lek og husarbeid. Sola har varmet, og vi har kosa oss både ute og inne:)

IMG_3572

 

Tre små apekatter spiser pølser fra termos, mens de gjør sitt beste for å ablegøye for fotografen;) Verdens beste barn på fin lørdagstur sammen med mams <3

Ordning og enda mer høstligfix på verandaen. Håper på noen kaffekopper i sola her.. Nye puter, of course!

IMG_3644

IMG_3645

Enda nyter jeg noen av sommerblomstene.. Margerittene og stemorsblomstene holder stand enda, selv om blomstringa avtar… Litt kjølige netter nå, selv om sola varmer godt når den glimter til… Nå har jeg jo vist dere tomatene før, og jeg har ventet i det lengste på utfallet.. Det har vært usikkert på hva type tomater det er, og jeg har fått beskjed om at det viser seg å være litt snåle tomater..type hybrid, blir ikke rød.. Gul-grønne, som jeg ikke helt vet hva jeg skal bruke til.

IMG_3653

Jeg har sett filmen “stekte grønne tomater”, men der stopper alle spor av inspirasjon.. Tips mottas med takk:)

2 comments:

  1. Herlige unger på tur!
    Har også noen tomatplanter, men er usikker på om jeg får noe utav de.. har fått blomster.. men der stoppet det liksom.. kom tomatene lenge etter at de blomstret?

    ReplyDelete
  2. ok, takk for svar.. har tatt plantene mine inn for et par-tre uker siden fordi det begynte å bli kaldt ute.. så da kan jeg nok kassere de for i år, og se om jeg får sådd de litt tidligere neste år.. :)

    ReplyDelete

Alle ord teller<3