Sunday, September 25, 2011

 

Velfylt helg!

Jeg er alltid takknemlig når helga er her, men syns at både ukedager og helga fyker av sted. Noen helger er superslappe og deilige, mens andre er velfylte og gode! Denne helga har hatt skikkelig godvær, og vi har stabla x-antall paller med ved. Skikkelig sambarbeidsprosjekt, som eldstemann syns var det beste med hele helga.

Vi har også hatt skikkelig pizza-grilling, og fråtset i deilig råvarer til italenske pizzabunner på grillen. Herlig!

Dagen idag har vært fylt med flikking og ordning i heimen, og innimellom har Kajsa og jeg vært dukke-mammaer. Herlige snuppa mi, skikkelig dukke-mamma er ho. Kveldene har vært koselige, med barnebøker til leggetid og rødvin til Danse-tv!

Jeg er klar for ei ny uke..Dette kan bare være full-ladet batteri:)

IMG_3697

Barnehagen jeg jobber i har pusset opp garderoben, og jeg fikk med meg et par av de gamle hyllene. Tenkte at de ville gjøre seg stilig i ganga, og jaggu hadde jeg ikke rett.. En plass til hvert barn <3 Både praktisk og stilig!

Og jeg graver selvsagt i scrappekassa hvis jeg kan. Tape fra 7gypsies, og dymo!

IMG_3687 IMG_3689

IMG_3694

På motsatt side har jeg Ikea-system, tror det egentlig er beregnet på kjøkken. Men det gjør seg ypperlig til småting, nøkler, post og små vesker og –jakker. Jeg er litt avhengig av ei gang som funker, og gir et ryddig førsteinntrykk:)

IMG_3696

Sist, men ikke minst: Mors høst-fottøy! Nye Ilse, mørkbrune: kan ikke være foruten! Og litt grove kilehæl skoletter, kjøpt på Økonomi-sko.

<3

God ny uke!!

 

2 comments:

  1. Så lurt og fint med kjøkken-system og barnehagehyller i gangen. Vår gang er eit evig mareritt, så eg er stadig på jakt etter gode tips som kan hjelpe på :)

    God veke i vente!

    ReplyDelete
  2. De hyllene kjenner jeg igjen ;) Så kjekt at de kunne få et nytt liv hjemme hos dere! Veldig lurt å ta utgangspunkt i barnehagegarderobeorganisering når man skal finne fornuftige løsninger hjemme. Rot har det lett for å bli uansett :S men man kan jo prøve å minimere det. Du pynter så flott i inngangspartiet, for ikke å snakke om innendørs. Så forfriskende fargerikt, og herlig med en personlig snert på interiøret :D

    ReplyDelete

Alle ord teller<3