Tuesday, September 25, 2007

Tid for MAT!


Jada, jada.. endelig skjønner en standhaftig ammemamma at det er på tide med grøt. Det er jo så veldig greit med den puppen som man enkelt og lettvindt kan slenge frem når det er foringstid. Men den siste tiden blir det litt vel mye, og lillebror gir tydelig signal om at han trenger mer.. Litt sånn vemodig at den reine ammeperioden er over.. *svusj*. Hold igjen tiden, da.. vær baby _litt_ til!! Men samtidig er det jo spennende også, smake på nye ting og vokse seg stor og sterk. Han har fått en tann også, og er en liten skjønnas... Første grøtsmakinga gjorde vi igår, og det syns han var kjempegodt! Han fortsatte å suge på skjea ti minutter etter at den var rein for grøt :)

2 comments:

 1. Nå er det lenge siden jeg har vært innom deg, og her var det mye nytt. hurra for jobb til Håkon, endelig er dere ett skritt nærmere! Gleder meg til å få deg som "nabo". :rørt: Gratulerer med overstått dåp og første tannebiss (Daniel er veldig misunnelig!), og store gutten som har begynt å spise grøt. Hjelpe meg som tiden flyr altså! Herlig sveis på storebror også. har dere fått ut all gugga fra håret enda? :fnis: Håper vi snakkes snart!

  Har forresten tagget deg. Sjekk bloggen min. ;-)

  ReplyDelete
 2. Se der ja.....grøt på Sebastian også :-) Det er da man liksom føler at de begynner å bli store. frøya har jo fått grøt siden hun var 4 mnd gammel....og hun bre elsker grøt og får det både morgen og kveld.

  må jo bare få takke for laget på scrappestafetten. Jeg var en smule lei i slutten så jeg var glad nå for at det var slutt. Jeg har ett stort oppussingsarbeid i gangen som strå og gnager så nå skal jeg vel gå med malerkosten i noen uker.

  Ønsker deg en god helg.

  ReplyDelete

Alle ord teller<3