Monday, January 28, 2008

Lat blogger!

Det er helt utrolig at det kan være sånt enormt tiltak å logge på, for å lage et nytt innlegg. Jeg må rett og slett være en smule lat....::
Tiden som har gått siden jul, har jeg brukt til å forsøke å kose meg den siste permisjonstiden. Om ikke mer enn en drøy uke begynner jeg i min nye jobb, og sommerfuglene i magen formerer seg stadig og slår ivrig med vingene sine. Jeg ser frem til å være yrkesuttøver igjen, og jeg ser frem til kontakten med de herlige ungene, og å utvikle meg faglig. Men, jeg gruer meg til å ikke være sammen med Sebastian på dagtid lengre. Han ammes enda en del, så det blir en voldsom overgang for både han og meg. Barnepass til minsten har gitt meg mange grå hår i hodet, da vi ikke fikk tak i dagmamma. Barnehagen ville ta han inn fra høsten av, og vi trengte en løsning for tiden frem til det. Nå har det heldigvis løst seg med en bestemor som trår til, og en pappa som tar ut litt permisjon til tross for at han er i ny jobb. Litt press på barnehagen førte også til tidligere inntak, og Bastian blir barnehagegutt i midten av april... Jeg skal jo ikke klage på at jeg kan ha begge mine fantastiske gutter i barnehagen der jeg selv jobber, selv om ingen av oss blir å finne i samme base.
Huslig sett er vi godt på plass, og tre Ikea-turer har gjort oss godt møblerte. Nye senger til mor og far, kommoder på rekke og rad og masse småstæsj som Ikea er så gode på. Nå er jeg lei Ikea, men syns at vi har fått et fint hjem. Livet er godt.

Theodor har begynt på bleieavvenning nattestid, og vi teller 3 uhell-netter og 1 helt tørr natt. Han er stolt over å være helt kvitt bleia, og vi gleder oss til VM i lakenvask er over! Han er en riktig så stor gutt blitt. Han trives virkelig med tettere kontakt med besteforeldrene sine, og det gjør godt for oss å se. Vi har gjort et godt valg, selv om vi savner mangt fra Sørlandet.

Denne helgen har jeg hatt besøk, av Jane, og gjett om vi har scrappa og kost oss. Hele 4 sider har det blitt for min del, hvorav to blei til på Kongsberg-treff i går. Den ene siden vant til og med skissekonkurranse, og blei premiert med dies-sett fra Camillas butikk, som var med på treffet. Veldige hyggelige scrappejenter i Kongsberg, så der drar jeg gjerne igjen! Jeg har også denne gangen meldt meg på scrappekrigen på mitt kjære scrappeforum, og jeg henger med nå på fjerde runden også. Spennende!
Her kommer helgas produksjon i en liten skryterunde::

2 comments:

  1. Så morro å se litt liv i bloggen din igjen...det har jeg savnet *klem*. Nydelige sider som vanlig fra deg...tipper jeg må hente litt inspirasjon her ja. Kos deg den siste tiden hjemme med lille babygutten!

    ReplyDelete
  2. Du lager mye lekkert, oppdaget det i dag på scrapping.... hmm litt sent! Så nå legger jeg bloggen i favoritter og gleder meg til å bli mer inspirert av det : )

    ReplyDelete

Alle ord teller<3