Sunday, April 06, 2008

Ettåring i hus::

Et lite mimrebilde... Helt fersk Sebastian...
*******************************************

Hjelper mamma med kakebakinga på dagen, og får smake det riktig søte liv for aller første gang.
Litt slitne gutter... Det tar på å feire bursdag ;)
*************************************************

Ny gåbil til lillemann... Det var stor stas, for både lille- og storebror!

***************************************************************

Stadig maser jeg om denne tida som jeg fysisk føler at glipper mellom hendene mine, og her kommer jeg jammen meg igjen med dette: Sebastian fyller ett nå i dag..om nøyaktig en times tid fikk jeg en varm liten babyklump opp på brystet. Langfredag var det, og 20 timer med rier gjorde navnet på dagen mer enn symbolsk for min del.... Den vanvittige følelsen, av rå mestring og enorm lettelse når den lille blir lagt oppå deg... Den nå så grensesprengende kjærligheten og enorme stoltheten over gutten min.. ja, over guttene mine!! Jeg kan ikke fatte at dette fødselsøyeblikket nå er et år siden.... Mye har skjedd dette året, som forklarer godt hvor tiden har gått med til.. Men alikevel: Jeg hadde en liten baby, som bare fikk pupp, som gråt som bare spedbarn gråter og luktet så uendelig nydelig.. Nå har jeg en liten gutt, som har et par-tre ord, som reiser seg opp og spiser alt mulig rart..(og blir dertil møkkete..) Så fantastiske stadier, begge deler... En himmelvidd i forskjell, og en kjærlighet til den lille skatten som på ingen måte kan måles i annet begrep enn nettopp himmelvidde... Jeg er så heldig, som har slik rikdom i livet mitt. Gratulerer med dagen, min verdifulle skatt<3

5 comments:

 1. Næmen, 1 år alt. Får klump i halsen, er jo helt sykt hvordan tiden flyr. Rart at min lille Vilde også har 1 års dag dette året, men heldigvis endel mnd. til enda *fnis*

  Gratulerer til god gutten. Han er jo bare så nydelig.

  ReplyDelete
 2. Uff nå ble jeg helt på gråten her...tenk at lille prinsen allrede er et år!!! Hvor ble tiden av? Jeg slites mellom å ville tilbake til den fine aprildagen da babyen plutselig var her og nyte dagene nå hvor de bare vokser og vokser og greier mer og mer for hver dag som går.

  Gratulerer så mye med den store dagen lille store gutt!!!!!!

  ReplyDelete
 3. Det var veldig koselig å feire Sebastians dag hos dere! Sukk, han har jo blitt så stor... Han er, som sin storebror, en ndyelig gutt som smelter hjerter allerede :D Gratulerer til Sebastian!

  ReplyDelete
 4. Helledussen for en nydelig, liten gutt du har!
  Du har så rett i at det er en egen sjarm med de enkelte stadiene i go'klumpenes liv.
  Kos deg med guttene dine :-)
  Og gratulerer med en ettåring!

  ReplyDelete
 5. grattis med eittåringen, snuppa!

  tida flyr så uendelig fort, så me må vel berre prøve å henge med i svingane?

  Kjekt å sjå at gutane har det fint, og så håpar eg det på sikt roar seg rundt deg, så me får nyte godt av scrappibga og dine gode innspel igjen.

  Stor klem!

  ReplyDelete

Alle ord teller<3