Saturday, March 27, 2010

Hjerterommet...

..rommer jo så mangt. Både scrapping og søm er noe som tar stor del av fritiden min, og som reflekteres i  bloggen. Nå er våren i full anmarsj, og da skjer det noe i hjerterommet...nemlig rom for forandringer. Hjerterommannen tror at kona har blitt gærn, og rister bare sjokkert på hodet når salongbordet blir gitt vekk på en ettermiddag, og kjøkkenbord med tilhørende stoler plutselig ender på verandaen..glemt og forlatt. Han klør seg i hodet når et nattbord og to sinkkasser blir til stuebord, og ruller med øynene når temaet IKEA kommer opp..Hvilket han selvsagt lider seg gjennom, og deler med alle på facebook.

Det hele ender med at hjerterommannen kapitulerer, med stort hvitt flagg og et oppgitt smil. Han har jo tross alt visst at kona er gærn i ni år allerede, og at staheta ungene oppviser jo må komme fra et sted! Det er like greit å sette seg ned med et glass rødvin i påvente av neste krumspring!


Noen bilder må deles, selv om jeg ikke er en erfaren amatørinteriørfotograf.

Hylla på kjøkkenet har fått hjemmepyntet påskeegg,og matchende roser innkjøpt av hjerterommannen. Da syns jeg teksten passet så godt..."To see her is to love her..." Litt selvtillit er da påkrevd.


Pusen koser seg masse i endringene.. sofaen er snudd helt rundt, og det er nå masse luft og plass i stua vår. Det liker mor, og ikke minst: Barna. Det snurrige sofabordet skal byttes ut, og et herlig alternativ er bestilt fra Landcharm.


Med hjemmesydd pute.. mitt første forsøk på lappeteknikk:)

Helt til slutt vil jeg dele noen fantastiske interiørblogger med dere, som har gitt meg inspirasjon den siste tiden:

Chatrines living.: En dame med utrolig sans for interiør, og alt er så stilfult at du nesten mister pusten.

Emmelines blogg: Dame med humor og snert, og ikke minst: Stil!

Enjoy, og god helg!!

2 comments:

  1. Artig å se at det er flere scrappedamer som er frelst av interiør (i mitt tilfelle også NIB, hehe). Spennende å se forandringene dine. Ønsker dere en god påske:-)

    ReplyDelete
  2. Helt enig, våren er tiden for forandringer :))
    Takk for koselig kommentar! Hilsen fra Pillepalle

    ReplyDelete

Alle ord teller<3