Sunday, January 23, 2011

 

Bastian-

scrapping:

IMG_1330

Jeg skal ikke nekte for at scrapping til tre barnealbum, pluss familiealbumet, gir en del jobb. Noen bilder scrappes flere ganger, slik at de kommer i alle albumer. Trebarnsmammaen kan å lage jobb for seg sjøl…;)

Disse bildene er veldig fine da, og blir dermed ikke vanskelige å scrappe for gang nr. 2.

Min kjære Sebastian som prøver å vise to fingre. I år blir han fire, så det er vel rimelig å anta at jeg ligger litt etter, selv om jeg ikke scrapper kronologisk.

IMG_1332

 Dere får beklage både skeiv beskjæring og blits på bildet, siden jeg er scannerløs;) Nok en gang Sebastian i toårsalder, fri utfoldelse i fingermaling, og en side som gjenspeiler fargene han har brukt..

**************************************************************

Helga er snart over, og jeg håper å avrunde den med et glass rødvin på scrapperommet. Vi har hatt deilig fivær idag, og har vært i akebakken med ungene. Her er en liten kavalkade fra en herlig dag:

Ha en fantastisk uke, folkens!!

3 comments:

 1. Nydelige LOer du lager Elis@beth. Jeg liker stilen din veldig godt. Rene linjer og lag på lag med harmonerende papir. Lekkert. Liker også veldig godt oppsettene med flere bilder på siden, og tekstingen. Tusen takk for masse inspirasjon.

  ReplyDelete
 2. Åh, eg må berre sei det igjen - eg blir så inspirert av scrappinga di! Sjølv har eg ikkje scrappa LO på så lenge eg kan hugse... eg blir berre frustrert over å ikkje kunne scrappe alle dei bileta eg kunne tenkt meg å ha med, rett og slett fordi det blir for MYKJE... og når bakslepet i tillegg blir så stort, så mistar eg motet. Litt av det fekk eg tilbake når eg ser at du scrappar 2-årsbilder av Sebastian ;)

  Kos deg med raudvin og scrapping!

  ReplyDelete
 3. Liker godt dine lekne LO'er og kreative oppsett!

  ReplyDelete

Alle ord teller<3