Sunday, April 17, 2011

 

Putebonanza!!

Det finnes nesten ikke en pute i hus som ikke er hjemmesydd, og det er veldig morsomt å sy nytt som endrer litt av fargeskalaen i heimen.

Denne gangen ville jeg lage tynne puter som kan flyttes rundt i spisestuestolene. Hvitt bord og hvite stoler er jo ikke akkurat fargerikt, så inntog av farger gjør det hele litt mer spennende:

IMG_1892 IMG_1899

 

Alle stoffene er gjenbruk… forklær arvet av en gammel peppermø, sengetøy, gardiner og duk samlet av en god kollega på loppis. Det er fint at disse stoffene kan bli til noe nytt, og leve litt til.

Fire sitteunderlag blei også til, samme fargeskala og blir fine å ha under rompa mens morgenkaffen inntas på trappa.. Retro gjør deg jo glad….:

Vel fornøyd etter ei fin-fin helg sammen med verdens beste barn, masse hobbytid og venne-tid. Påskeferien ligger foran oss, det det er utrolig deilg å tenke på!! Litt småpakking blir det jo, siden det i dag er to uker til husovertakelse.. Spennende:D

God påske folkens!

8 comments:

 1. Heisann.
  Tenkte jeg skulle legge igjen et lite spor etter meg siden jeg nå er her. :) For en herlig blogg med masse farger. Er ikke helt sånn hos meg.. ;) legger meg til som følger så sees vi igjen.

  Klem fra Elizabeth

  ReplyDelete
 2. Så spreke farger:) Jeg har sydd mye puter , men nå er symaskinen syk, så da må jeg sy for hånd og gjør det bare når det er høyst nødvendig. De store hageputene skulle hatt nytt trekk, og de syr jeg ikke for hånd en gang til;) Klem fra meg:)

  ReplyDelete
 3. Hei hei.

  Super flotte sitteputer. Det er så moro med retrostoffer. Kunne bare ønske jeg kunne falle over en hel haug av stoffer, det er drømmen.

  Ha en flott påske

  ReplyDelete
 4. Her var det mye sprekt og flott! Disse gjenbruksputene likte jeg veldig godt. Herlige farger og mønstre du har brukt. Flotte bilder du tar! -Husfruas Memoarer-

  ReplyDelete
 5. Kjempefine!
  Og verdens fiiiineste stoler!
  :)

  ReplyDelete
 6. Du er så flink, jeg er så stolt av deg! <3 Ha en nydelig påske! Klem

  ReplyDelete
 7. Herlig*smile*

  Ønker deg og dine en flott flott påske!*smile*

  Påskeklem fra meg

  ReplyDelete
 8. Anonymous5:52 AM

  Hei hei.
  Så fine puter du har laget, retrostoffer er bare kjempegøy, jeg også bruker det mye hjemme :)

  Ha en fortsatt fin påske.

  ReplyDelete

Alle ord teller<3