Wednesday, August 10, 2011

Stuekjærlighet

Jeg har blitt veldig glad i stua mi, og her kommer en liten omvisning.. Jeg tror faktisk ikke jeg har vist mer enn spisestua så langt;)

IMG_2832

IMG_2833

Jeg skal innrømme at stua er det rommet som egentlig var ferdig innreda, lenge før vi faktisk flytta inn.. Jeg visste hva jeg ville ha, og
hvor det skulle stå.. Andre ting har selvsagt fått komme til etterhvert, sånn mer eller mindre uplanlagt.. Den oransje stolen blir litt sånn som jeg navigerer etter, i forhold til at oransj er den gjeldende kontrasten i rommet.. Jeg er glad i sjøgrønt, grønt og turkist også, så kjedelig blir det aldri;) Stålampen dere ser er fra Bohus, og jeg digger den.. Finn.no-kjøp! Lampen over spisestuebordet er Ikea, og jeg venter på å få hengt opp en til.. Det tror jeg blir stilig!

IMG_2837 
IMG_2841

Bildeveggen min over sjenken fra Ikea liker jeg veldig godt! En kollega påstår at jeg har scrappet rett på veggen, og det er vel nær sannhet.. Knapper, loppebilder, boksider og familiebilder i skjønn harmoni. Ja, og et ess..Siden det er det beste man får;)
Takk for at du blei med på rundturen<3

3 comments:

 1. Flott stue du har!
  Liker veldig godt sofaen din. Og så lampen da :D Innredningen din er flott!

  klem, Maren

  ReplyDelete
 2. Så maange fine bilder du har på bloggen din, kjempefin stue , skjønner godt at du er fornøyd med den.Spenstige farger, jeg er så pysete ender altid opp med det duse...
  Klem fra Linn
  P.s. vil følge deg videre..

  ReplyDelete
 3. Så flott stue du har fått deg. Gratulerer så mye med nytt hus! :-)

  ReplyDelete

Alle ord teller<3