Sunday, January 30, 2011

Søndags

detaljer:

 

IMG_1435 IMG_1448

IMG_1450

IMG_1449

Litt detaljbilder i opplading til en ny uke… Nyt søndagskvelden!

Saturday, January 29, 2011

 

Lørdags

hjemmet:

IMG_1407

Jeg har begynt å operere med et begrep som heter “fredagshjemmet”. Fredagshjemmet er et produkt av en hel uke for fem mennesker som har håret full av hverdag. Mor og far jobber fullt, to barn går i barnehage og et barn går i skole og sfo. Når kvelden kommer liker mor og far å gjøre andre ting enn husarbeid.. Vel fortjent får vi da fredagshjemmet. Det er bomba.

Men, utrolig nok valgte vi (les: jeg) å dra på IKEA, mens svigermor passet bruket. Jeg fikk myst litt på spisebord og stoler, og plukket med meg en bukett nydelige lilla tulipaner, et lackbord, to lysestaker og et par “ordning og reda” saker.

Så det som har skjedd med fredagshjemmet er at det blei lørdag;) Litt inspirert av nye småting blei det tilslutt ryddig, hvertfall i stua. Resten får være, i tilstand av å bare være hjemmet: helt sånn som det er;)

IMG_1414

Lørdagshjemmet nytes med et glass rødvin. Søndagen inntreffer, og da skal vi feire trippelbursdag! Kajsa blir to om få dager, og det er stort at minstemor er i ferd med å bli sånn ei stor jente.

Fortsatt god helg til dere!

Thursday, January 27, 2011

 

Mer

scrappetid:

IMG_1406

Jeg jobber med å fylle huller i albumene, og det er litt av en jobb. Men, på den andre siden er det mange utrolig fine bilder som er gøy å sitte med. Scrapping er gull verdt, og for tiden går mange kvelder med til det. Helt herlig, rett og slett!

IMG_1405

Sunday, January 23, 2011

 

Bastian-

scrapping:

IMG_1330

Jeg skal ikke nekte for at scrapping til tre barnealbum, pluss familiealbumet, gir en del jobb. Noen bilder scrappes flere ganger, slik at de kommer i alle albumer. Trebarnsmammaen kan å lage jobb for seg sjøl…;)

Disse bildene er veldig fine da, og blir dermed ikke vanskelige å scrappe for gang nr. 2.

Min kjære Sebastian som prøver å vise to fingre. I år blir han fire, så det er vel rimelig å anta at jeg ligger litt etter, selv om jeg ikke scrapper kronologisk.

IMG_1332

 Dere får beklage både skeiv beskjæring og blits på bildet, siden jeg er scannerløs;) Nok en gang Sebastian i toårsalder, fri utfoldelse i fingermaling, og en side som gjenspeiler fargene han har brukt..

**************************************************************

Helga er snart over, og jeg håper å avrunde den med et glass rødvin på scrapperommet. Vi har hatt deilig fivær idag, og har vært i akebakken med ungene. Her er en liten kavalkade fra en herlig dag:

Ha en fantastisk uke, folkens!!

Saturday, January 15, 2011

 

Hjerterom-

favoritt 2:

Scrapping er helt klart en hjerteromfavoritt, og selv om hobbyen går litt i bølgedaler, ligger papirhobby godt plantet hos meg. Nytt papir, fine knapper og stæsj får det til å klø i fingrene. En opptelling på antall år jeg har drevet på rundet over nyttår hele 6 år.. Ikke reint lite?!  Jeg tror det er nok tid til å finne sin egen stilart, og bli trygg på seg selv.

Mine gjengangere av ting jeg liker og bruker mye av er f.eks: knapper, bling, labelholders, mye bokstaver, journalingstæsj og håndskrift.

IMG_1272

IMG_1273

IMG_1274

IMG_1275

Wednesday, January 05, 2011

 

HJERTEROM-

FAVORITTER:

IMG_1238

BILDER

Jeg syns det er morsomt å pryde vegger og hyller med bilder. Små endringer gjør utslag, og kanskje et bilde gjør at nye puter må sys. Spennende!! Jeg er glad i å ta bilder, og har mange fine bilder av mine tre skjønne små. Det er stort sett disse som henger på veggen. Her på peishylla ser du B-for bakken, en hjemmelagd akvarelltegning som passer for Hjerterommet, lysestaker fra Ellos og en lilla rice-vase.

IMG_1237

HJEMMESØM

Jeg elsker å sy, og Kajsas skuffer er fyllt med kjoler og myke lekeplagg. Litt har jeg sydd og solgt fra Tre små apekatter, og mye har også havnet i gaver til skjønne tantebarn. Nå er min egen Epla-butikk under konstruksjon, og i løpet av våren håper jeg å fylle opp med et lite utvalg tøy. Åpning blir annonsert! I mellomtiden blir Apekatt-bloggen oppdatert sånn noenlunde..

Bildet her viser min skjønne prinsesse i jersey-genser med Koeshi-dukker på. Raglan-erm, trompet-erm og ekstra-rynk i halslinningen.

Ta forresten en kikk i Apekatt-bloggen;)

 

UGG!

Uggs er kanskje en sko jeg i utgangspunktet har syns er litt stygg på en litt fin måte, og nå har det "vokst på meg"! Classic cardy er på vei til meg. Litt lekker?