Sunday, October 07, 2007

Fort opp og ned som ei sviske::

Det er ikke langt mellom opp og nedturer når man er på boligjakt, det skal være visst. Ikke rart man blir helt tappet for energi og galskap er faretruende nært *svimmel* Huset vi ønsker oss så inderlig har kraftledninger som går på langs over taket.. Når forelskelsen gav seg litt, klarte synsinntrykkene å legge seg ordentlig og vi kom til å snakke om det. Etter mange samtaler med både slekt og venner, kjenner jeg at det ville være helt feil for oss å velge en bolig som potensielt kan skade oss. Mange vil sikkert mene at jeg er hysterisk, men det kan jeg vel si bare på en måte: Det driter jeg i ;) Tanken på å utsette det mest dyrebare jeg har for hvasomhelst av potensielle farer er bare helt ulogisk, så derfor har jeg latt husdrømmen fare. Jeg kjenner veldig godt av roen i sjela at det er riktig valg.

Så.. Vi kikka på en tomannsbolig i ettermiddag, i samme området, men uten kraftledninger ;) Selvfølgelig litt mindre enn huset, men utrolig flott. Malte paneler, lyse farger.. Fine rom, og nokså nyoppusset over det hele. Kanskje vi i morgen kveld er eiere av denne.. Blir spennende!

2 comments:

  1. Roar og jeg så på begge boligene på nettet tidligere i kveld, og huset var jo _helt_ perfekt for dere da, det hadde egentlig alt. Det eneste som var dumt var kraftledningene som gikk over......... Jeg er helt enig med deg, jeg hadde heller ikke utsatt familien min å flytte inn i et sånt hus, selv om det ellers var helt perfekt. Godt du føler dere har tatt et riktig valg med å la det fare. Krysser fingrene ang tomannsboligen, den så lekker ut den også!!

    ReplyDelete
  2. Ojojoj - så spennende å være på husjakt. Det vet jeg, for det er jeg selv. Det vil si; vi eier et hus i dag og her har vi bodd nå i syv år. Jeg har aldri vært helt fornøyd med det huset og nå har jeg fått med meg gubben på trua om et nytt og bedre:-)Jeg leter desperat men foreløbig har det ikke dukket opp. Jeg tror nok også jeg hadde blitt skeptisk til de kraftledningene. Så lenge man ikke vet sikkert om det kan skade ville jeg nok ikke tatt sjansen.

    Lykke til i morgen!!!

    ReplyDelete

Alle ord teller<3