Sunday, November 11, 2007

Nå er jeg snart voksen, jeg::

11.november, og min bursdag idag. 28 år, og kanskje snart voksen *hihi*. Tenk at det bare er to år igjen til jeg er 30, det er nesten ikke til å tro. Siden jeg fikk barn, har tiden bare løpt avgårde. Var ikke jeg nettopp 20, da? Vel, uansett, jeg føler at jeg har fått utrettet mye i livet, og syns at jeg har det godt. Jeg har en mann og to vakre gutter, jeg har en god utdannelse, og en jobb som venter. Vi har en bolig som i desember er klar for innflytting på nytt sted.. Vi starter på nytt, som er spennende og skummelt, men vi har så mye godt sammen at vi kan takle overgangen veldig fint. Jeg kan glede meg over alle de gode tingene, selv når jeg blir litt redd inni meg over det nye som kommer, og da vet jeg at det vil gå bra med oss. Jeg har hatt 28 innholdsrike år, og føler at mitt liv er "på plass!" Det er en utrolig god følelse!

Så idag: Gratulerer med dagen, til meg :)
Tenkte jeg skulle ha et bilde av meg selv, i bloggen idag, men det er ikke så lett å finne, siden jeg stort sett TAR bildene. Men her er et av Sebastian og meg, hvertfall :)

3 comments:

  1. Gratulerer så mye med dagen Elisabeth! Håper du får en fin dag! Så bra at du føler at du er på plass i livet ditt, og har oppnådd mye! Kjempefint bilde, som utdtårler glede!

    ReplyDelete
  2. Gratulerer så masse med bursdagen i dag! Hihi, morsomme bilder av de to sjarmørene! Morsomt med bilder som ikke er bare sukkersøte :)

    ReplyDelete
  3. Gratulerer så mye med dagen som var, Wlisabeth!! Det er flott å lese at du så langt er tilfreds med livet. Måtte det fortsette slik!

    ReplyDelete

Alle ord teller<3