Tuesday, November 06, 2007

Oppgave 13; Krigen!


Ja, en ny runde er vel overstått og jeg går videre til semifinalen. Takk for stemmer på denne litt vanskelige oppgave om å scrappe en side som forteller noe om meg. Denne siden er veldig inspirert av Nabon, en utrolig dyktig scrapper som du finner på Norges største scrappeforum; scrapping.no! Jeg lar meg i det hele tatt inspirere av norske scrappere, og blir stadig bergtatt av hvor kreative og dyktige jentene er! Denne gangen kan jeg altså takke Nabon for inspirasjon.

6 comments:

 1. Denne LO'en var herlig. Også morsomt å se de rub-onsene (grønne stiler og løv) i praksis, for de er så lekre på bilde synes jeg. Kjempeflott oppsette og nydelige farger!

  ReplyDelete
 2. Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min!! Må bare si at du er en super stor inspirasjon!!! Håper det er greit at jeg legger til linken til bloggen din på min side...? Ha en fin fin dag!

  ReplyDelete
 3. kjempe flott LO. :)
  supre farger. :)
  ha en fortsatt flott hobby dag. :)

  ReplyDelete
 4. Fantastisk flott bidrag du gikk videre med. Jeg digger dine lo'er og du gir meg masse inspirasjon i det du lager. Utrolig flott denne lo'en her. Får lyst til å scrappe jeg når jeg ser dine mesterverk. Utrolig fin løsning på oppgaven og ikke minst en flott side og ha i albumen. Denne fikk min stemme!

  ReplyDelete
 5. Ufattelig kul LO. Jeg bare digger stilen din!!!!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 6. MamaYazz1:07 AM

  Du er bare så ufattelig dyktig.. Lo'ne dine harmonerer så godt.. Du er og blir mitt scrappeidol! :)

  ReplyDelete

Alle ord teller<3