Saturday, August 09, 2008

Bursdagsbilderas::

En forventningsfull gutt våknet opp mellom mamma og pappa halv åtte i dag tidlig ( er jo ikke så stor at ikke det er kos..) Mamma henter presanger og bursdagskrone. Det er bare å hive seg over, og en bok om Kaptein Sabeltann dukker opp, samt en stor eske med kapla til byggeleik. Vi får klemmer og takk fra en glad gutt. Kapla er kult, og det er jammen meg kaptein Sabeltann også....

Vi pynter kake med marsipan, og bringebær. Theodor vil at det skal stå "Theodor, skatten vår!" på kaka, og mamma bokstaverer med den seige kakepynten. Bursdagsbarnet er såre fornøyd. Hele formiddagen rydder vi, og styrer. Pynter bord og smører smørbrød. Pynter stor og liten.

Vi er klare, og gjestene kommer. En hel masse gaver har de med, og det er så vanskelig når man må vente litt..."kan jeg åpne nå? Nå da? Nå da? Nå da?" Endelig kan papiret på den første gaven rives av! En motorsykkel, jippi!! Hele fire nye motorsykler kan føyes til i samlinga, og de voktes som gull. En drill, snekkerbelte, klær, nye sko og malerbok dukker opp i pakkehaugen. Delirisk lykke passer tilstanden til fireåringen nå, og når maten står på bordet er han rett og slett ikke sulten. Han vil leke med de nye og fine tingene sine, og går glad fra bordet. Heller ikke den fine kaka klarer han mye av, han er jo så travelt opptatt med kapla og motorsykler! Men han blåser lys, og stråler over bursdagssangen som synges for han. Så er han borte igjen...Leke enda mer!!

Men gjestene spiser og koser seg, mens tre glade barn setter farge på hele rommet med latter og lek. Så herlig å være sammen! Lillebror henger etter storebror når han kan, og håper intenst på at bare -en- av motorsyklene står ubevoktet et lite øyeblikk. For en lykke når han får holde en av dem, og slik en bunnløs sorg når storebror vokter dem som en hauk. Fetter, Oliver, følger med på gutta, og leker med det han får tak i. Så glad man blir når magen er full av deilig marsipankake!

Så er dagen over, og gjestene takker for seg. En nydelig dag å fylle fire på, og så deilig at man har noen å feire med. Guttene legger seg uten en knyst, den ene med smokk og kos og den andre med to nøye utvalgte motorsykler på hodeputa.
'
Takk for idag, mine to små skatter <3
5 comments:

 1. Mærtis12:16 PM

  Gratulerer så mye, skjønne Theodor!
  Håper du har hatt en fantastisk dag!
  Elisabeth; du skriver så flott!

  ReplyDelete
 2. Anonymous1:41 PM

  Så herlig 4-åring du har! Han ser ut som litt av en skøyer, hehe. Tenk så fort tiden har gått fra de store gutta våre var små rompetroll inni magen :rørt: Gratulerer med storegutt :klemme: Hilsen Renate

  ReplyDelete
 3. Gratulerer med 4-åringen !!!
  Nydelige bilder av en stolt gutt.

  Flott blogg du har...som jeg ofte titter innom...desverre uten å legge igjen spor...ikke før nå !!!

  ReplyDelete
 4. Så herlig burdagsbarnet var :-)Gratulerer så masse med en 4 åring.

  Kan tenke meg at magen din vokser nå og jeg håper jo at alt er bra med deg. Skjønner at du har det travelt for tiden for det er ikke så mye lo'er fra deg. Håper du snart får laget noen nye slik at jeg kan få litt inspirasjon i de lekre lo'ene du lager.

  ReplyDelete
 5. Hei!

  Har sendt en award til deg jeg. Se her: http://frujensens@blogspot.com/

  Gratulerer med lille i magen!

  Ha en finfin dag videre!

  ReplyDelete

Alle ord teller<3