Sunday, January 25, 2009

Ventetid #2

Vi skriver tre dager til termin, og kroppen er i full forbredelse. Småting og tang forteller at en baby skal melde sin ankomst snart. Men, snart er et relativt begrep og naturen velger å holde kortene tett til brystet. Vi smører oss så godt vi kan med tålmodighet, men innrømmer at noen dager holder det hardt! Humøret til mor er en svingende pendel, og det ser ut til å ha innvirkning på alle mor har rundt seg..... Bi litt, kjære, det er bedring i sikte når lillemor bare er på rett side.... Det er lys i ende av tunnelen, selv om det akkurat nå ikke virker slik.
*********************


Jeg prøver å holde meg litt opptatt med småting, og har sydd litt i uken som har gått. Se bort fra den litt smågretne modellen under her, som har på seg en frottèbukse, med ribb i bein og liv og lommer i kult elefantfor. Gutta har fått hver sin kosebukse, og de er deilig og myke til gulvleken.

**********************


Lillemor har fått sydd kjole og lue i ullfilt, pyntet med knapper, bånd og bomullstoff. Dukken er litt i minste laget, og mor gleder seg til å ha den på den ordentlige prinsessa <3

*************************
Mamma, mage og gutta i skjønn forening.... Kosestund med Kajsa og storebrødre foran barne-tv.
*********************

3 comments:

  1. Wow, du ser jo smashings ut! Fantastisk fin blogg, forresten, denne må jeg følge med på. Superliz

    ReplyDelete
  2. Så herlige bilder av dere. Du ser jo bare så bra ut til å være dagen før termin! Søta!

    ReplyDelete
  3. De to sjarmørene kommer til å bli superstorebrødre for Kajsa, det er helt sikkert! Så nydelig kjole du har sydd, og jeg tipper Theodor digger buksa mer enn han vil innrømme på bildet, hehe ;)

    ReplyDelete

Alle ord teller<3