Sunday, March 06, 2011

Tilbake..!

En måned siden forrige innlegg, ser jeg, og det er jo ute av rytmen sin vanligvis. Her har det skjedd mye siden sist, og heimen har blitt solgt til UTROLIG bra pris!! Det er veldig fint å være ferdig med den delen av prosessen i flyttinga, og vi kan ta heimen i bruk igjen. Visningshjemmet er ikke akkurat det man aktivt bor i, så det var deilig å rote litt igjen  når det hele var overstått!

IMG_1578

Kontoret var det rommet i huset som gikk gjennom største transformeringen. Jeg hadde skikkelig stor pult over halvannen vegg, men den var fæl å se på! Ikea hjalp oss her, med bordplate og beinbukker. Stilig, syns jeg! Rommet var ikke til å kjenne igjen, hvertfall..

IMG_1579

Hobbysaker får selvsagt stå for estetikken på kontoret..

Grønne stoffer fra Stoff og Stil, og litt perler i en gammel krukke. På Menu-smykketreet henger klokka mi, og et nydelig smykke fra Infinity-design.

IMG_1588

Loftstua nådde også en ny dimensjon av ryddig, for å si det mildt! Her står krakken som jeg bestilte fra Landcharm. Ønsker meg veldig en skikkelig langkrakk fra dem.

IMG_1589 IMG_1593 IMG_1580

Jeg har kost meg med stylinga, og det er gøy å se et ryddig og balansert hjem tre frem. Heldigvis blir det litt mer liv når det hele nå er overstått, og ekkoet er på vei bort;)

IMG_1590

Til og med gutterommet er..eh, jeg mener VAR, strøkent!! Pels fra Ellos (synt.), sengetepper og Zara Home putetrekk sørger for fred og ro. Guttebildet på høyre “nattbord” kjøpte jeg på et lokalt loppemarked for et par år siden.

Kjøkkenvisning kommer i eget innlegg siden NiB har utfordring gående!

1 comment:

  1. Herlig lesing og nydelige bilder. Har ikke helt fått med meg om dere har kjøpt nytt hus, men ønsker å følge din flotte blogg videre, så legger meg til som følger, klem fra Mona

    ReplyDelete

Alle ord teller<3