Monday, April 16, 2007

Å være storebror for en lillebror:

Å få en lillebror er litt av en omveltning i en 2,5 årings liv. Men vår Theodor er en omsorgsfull gutt, og er veldig opptatt av denne nye lille skapningen som så brått har kommet inn i livet hans. Theodor annonserte sin ankomst på barselavdelingen med å rope på "bæbi'n" allerede på parkeringsplassen, og også opp korridoren på barsel: "hen e bæbi'n, henne?" Han var snar om å skulle holde, og selv om det er vanskelig helt å skjønne hvor mye større og tyngre han selv er i forhold til lille Sebastian, så har han så mye omsorg og kos til lillebroren sin. Han deler villig på både suss og kos, og både mamma og pappa blir nokså rørt over sin store gutt.

I dagene som har gått, fyller han på med kos og suss. Han skal "bare gi bæbi'n kos", og vil stadig "holde bæbi min". Kosenavn har lillebror også fått: Bastian. Hele familien har vært i Hokksund noen dager nå, for å besøke bestemor og bestefar, og Theodor har stolt vist frem Sebastian. Bestefar spurte Theodor om babyen skulle ha middag? Theo svarte: "nei", og bestefar lurte da på hva han skulle få da... Svaret kom nokså kontant: "Pupp!" Så storebror har skjønt hva små babyer skal ha, og er ivrig opptatt av at Sebastian får nok mat.. og om mamma skal pumpe puppen? *lol*

Alt i alt, og så langt vi har kommet, møter vi lite humper i veien med storebror og lillebror. De kan enda dukke opp, selvsagt, men med den omsorgen storebror viser, og at han selv opplever å få nok oppmerksomhet, tror vi at vi kan forsere humpene med vett og helse i behold.

2 comments:

  1. Har jo ikke fått med meg dette jeg, som har vært på påskeferie uten nett. Gratulerer så mye med lille prinsen! Nydelig!!!

    ReplyDelete
  2. Nydelige bilder av to goe prinser da!!! Kos deg masse i vårværet!!!

    ReplyDelete

Alle ord teller<3