Tuesday, August 28, 2007

Jeg har blitt tagget!!Jeg har blitt tagget! Jeg har registrert dette hos andre scrappebloggere, og nå har den kommet til meg. Tusen takk til Jorunn for fine ord! Da er det vel meningen at jeg skal tagge andre igjen.. og jeg har noen navn i hodet, men må vel leite opp noen blogger for å gi den videre til fire stykker. Det er vanskelig å finne noen som ikke har blitt tagget før, men jeg velger å gi den til personer jeg finner inspirasjon hos, og som jeg syns er utrolig kreative mennesker! Here goes::


*Salte (http://saltescrap.blogspot.com/) Denne jenta har utviklet seg enormt som scrapper, og sier at mye inspirasjon blir hentet fra meg. Well, back at you!! Jeg digger det du lager, det er spennende og detaljrikt! Jeg henter inspirasjon fra deg!!

*Kine (http://kinesverden.blogspot.com/) Du vet sikkert ikke hvem jeg er, men jeg er en fan :P Lo'ene hennes er en evig inspirasjon, og jeg blir imponert over alt fra denne scrapperen.. Du bruker produkter på en helt annen måte enn jeg selv ville kommet på, og dette gir meg inspirasjon til å utvide min egen horisont. Takk for det :)

*Min kjære Jane! Jenta har rota bort bloggen sin, men alikevel: Du er herved tagget! En mer allsidig scrapper skal du lete lenge etter! Hun ser kreative løsninger på de fleste utfordringer, og imponerer stadig med lo'ene sine. Dessuten her hun et fantastisk menneske som gir av seg selv.. Æ kunne spist dæ opp!

*Trampe: (http://mereteslillerom.blogspot.com/) Jeg liker å smitte andre mennesker med scrapping, og det er herlig å se scrappeglede. En liten oppmuntring, og kanskje et lite kom i gang-igjen til Trampemor! Jeg vil se babysider, min venn :D

1 comment:

  1. Anonymous7:44 AM

    Vet ikke hva jeg skal si jeg....
    Sitter her med tårer i øynene.. Tusen tusen takk kjære vennen min for fantastiske ord... Er SÅ UTROLIG GLAD I DEG!!!
    PS... jeg har funnet bloggen min :-)

    ReplyDelete

Alle ord teller<3