Thursday, May 17, 2007

Hipp Hurra for 17.mai!

Vi begynte feiringen klokka tolv med å gå i barnetoget. Theodor trodde kanskje at vi skulle kjøre tog, og var noe skuffet over hvor mye gåing dette konseptet innebar for han selv. Bare lillebror hadde vogn, og sov godt i den det meste av toget. Theodor satt litt på pappas arm, men gikk det meste av ruta selv.


Is måtte han ha allerede før toget.. Han tenkte på is som første tingen når han våkna idag, og proklamerte at idag kunne han spise så mye is han ville, han. Så det så, mamma! Men det blei faktisk bare to is, uten av det blei noen kamp.. Han spiste dem til gjengjeld med stor innlevelse!


På tangen var det tivoli, og det har ikke Theodor opplevd før. Dette var stor stas, og spesielt pariserhjulet var en kilde til fasinasjon. Men han var fast bestemt; Han skulle ikke oppi. Men pappa kjøpte billetter, og opp i hjulet bar det. En stor opplevelse for vår fine gutt!


Ikke før det var tid før leggetid fikk vi bilder av gutta sammen. Men her er de, fremdeles i 17.mai stasen sin. Storebror i dress, og lillebror med flaggfargene på tøyet. Lillebror har hatt sin første nasjonaldag, og Theodor har hatt en minnerik dag, full med nye opplevelser og inntrykk. Tusen takk, gutter, for en fin dag!

3 comments:

 1. Da vi gikk i tog i dag våget jeg ikke satse på at lille snuppa kunne gå ruta selv. Men så bor vi jo også opp under et fjell og over halve "togturen" går oppover bratte bakker. Men det var rart hvor mye energi hun hadde til å springe fra den ene aktivitetet til den andre senere på dagen.

  Flotte bilder av godguttene :D

  ReplyDelete
 2. Så flotte gutta dine var!!

  ReplyDelete
 3. Silje3:51 AM

  Nydelige bilda av guttan dine.

  ReplyDelete

Alle ord teller<3