Saturday, May 12, 2007

Og dagene fortsetter å gå!

Dagene fortsetter å gå i et forrykende tempo! Jeg har fortsatt to nydelige barn, som etter litt om og men, nå begynner å bli litt mer vant med hverandre. Theodor takler nykomlingen litt bedre, og er en kosegutt av dimensjoner. Overgangen merkes enda, og spesielt i barnehagen har de noen runder med storebror der han ikke helt faller til ro. Men med tiden, og nok av kjærlighet, finner han nok ut av barnehagen fortsatt er den samme, lillebror eller ingen lillebror. Det er synlig på bildet over her, at barnehagen kan være en kamp for livet. To flotte kloremerker under venstre øyet, og tro ikke at min sønn var uskyldig oppi det hele....


Lille Sebastian sliter litt med magen sin innimellom, og helst på kveldstid. Da er det ikke annet for en mamma å gjøre, enn å putte han oppi denne hendige saken. Lommeslynga Hotsling blei kjøpt inn allerede da mini bare var et frø, og etter litt knot fant vi ut av den. Han roer seg straks oppi her, og mamma har frie hender til husarbeid eller storebror. En fantastisk oppfinnelse for alle parter. Hva er vel bedre for en liten en, enn å ligge sånn under hjertet til sin mamma, og snuse inn den kjente lukta og høre hjertet hennes slå? Flere bæreanordninger kommer snart i hus, og vi gleder oss til å prøve dem ut!

Men når minsten sover, så sover han sånn.. Kan du tenke deg så skjønn. Det er bare barn som sover på denne måten, med armene ved siden av hodet, helt off-guard! Jeg tror man må føle seg trygg for å sove sånn.. En mamma blir rørt av dette synet.

7 comments:

 1. Anja A (anjus)11:11 AM

  Åh, så nydelig søskenbilde *rørt*
  Det er noe av det vakreste synes jeg, to søsken samlet i et stemningsfullt bilde..

  ReplyDelete
 2. Guttene dine er bare så skjønne! Ser ut som om lillebror koser seg max i den bæreanordningen. Gleder meg sånn til vi får en liten baby i hus igjen snart!

  ReplyDelete
 3. Åhh så herlig det søskenbildet er. Direkte rørende. Og den bæreanordningen så jo genial ut. Ser at lillebror koser seg der ja.

  ReplyDelete
 4. Du, det e ikke bare mammaen som blir rørt...

  ReplyDelete
 5. Hei og takk for koselig kommentar i bloggen min!
  Så nydelige gutter du har, og du skriver så flott! Reflekterte og flotte tanker, så jeg er sikker på at bare storebror får litt tid til å venne seg til lillebror vil sjalusien avta. Og så hjelper det jo litt at lillebror blir litt større! ;)
  LO'ene dine er til stor inspirasjon - alltid så lekre farger og flotte detaljer!
  Ønsker deg en fin søndag!

  ReplyDelete
 6. Ann-Katrin (efran)3:01 AM

  Så nydelige bilder og så mange lekre nyfødt lo'er du har scrappet.
  Håper det ordner seg med Teo og nyt tiden.

  ReplyDelete
 7. Evy "diamant"1:34 PM

  Så nydelig bilde av guttene dine!

  ReplyDelete

Alle ord teller<3